10 actori care au ucis în viaţa reală

4 iul 2014

Când vorbim despre viaţa unui actor, oamenii se duc cu gândul la belşug, conturi pline şi tot felul de bogăţii.

Există însă şi momente extrem de dificile pentru unii actori. Mai ales când aceştia iau viaţa altor oameni, involuntar sau nu.

Fay DeWitt

În 1965, actriţa de comedie Fay DeWitt, cunoscută pentru pelicule precum "Kitty can't help it" sau "Red Dead Redemption", şi-a ucis fostul soţ, pe scenaristul Ray Allan. A fost acuzată de crimă, dar acuzaţia a fost retrasă după numai o zi, în final stabilindu-se că Fay l-a înjunghiat pe Ray cu un cuţit special pentru deschis plicuri, dar că actriţa se apăra pe sine.

Ray era beat, a pătruns prin efracţie în casa fostei soţii şi a dat-o pe aceasta cu capul de perete, de mai multe ori, înainte ca Fay să-l înjunghie. Cei doi erau divorţaţi de o lună.

Fay DeWitt are 80 de ani şi încă mai joacă în filme, anul viitor urmând să apară în "Moments of Clarity", alături de Eric Roberts.

Charles S. Dutton

Nominalizat la Globurile de Aur, pentru "Lecţia de pian", şi cunoscut mai ales pentru apariţiile din seria Alien, Charles S. Dutton a făcut ani grei de închisoare. Înainte să devină un actor celebru, Dutton (63 de ani) a fost închis pentru crimă şi posesie ilegală a unei arme de foc şi a fost pedepsit şi pentru că a pornit o revoltă în închisoare.

În 1968, pe când avea doar 17 ani, Dutton s-a luat la bătaie cu un bărbat pe care l-a ucis. Deşi actorul a susţinut că bărbatul l-a atacat, a fost condamnat la şapte ani de închisoare. Imediat după eliberare, Dutton a fost arestat din nou, pentru posesie ilegală a unei arme de foc. A mai făcut încă trei ani de închisoare.

A doua perioadă petrecută după gratii l-a ajutat să-şi termine studiile şi, în cele din urmă, chiar să-şi dea masteratul în actorie la Yale.

Citeşte şi despre celelalte cazuri şocante în care actorii s-au transformat în criminali pe Apropo.ro!

Tag-uri:
actori, ucidere, crima
Comenteaza Comentarii
raluca
raluca 17.08.2014

Folosind cafeaua verde cu ghimbir , 2 cani pe zi, am reusit sa slabesc in primele 3 saptamani aproape 4 kg si asta pastrandu-mi stilul meu de a manca, dar cu care nu reuseam sa slabesc. Solutia este www.beacafeaverde.ro

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha