Huidu: "Sunt vinovat, pentru că eram pe contrasens!"

1 nov 2012

Şerban Huidu a vorbit pentru prima oară despre tragicul accident în care a fost implicat în urmă cu un an şi despre relaţia sa cu familiile victimelor.

La sfărşitul lunii iunie 2012, Şerban Huidu primea doi ani şi jumătate de închisoare cu suspendare după ce a ucis trei oameni într-un accident de maşină.

Despre daunele cerute de una dintre familiile victimelor şi în legătură cu acuzele pe care i le aduce lui Huidu doamna Balog, care şi-a pierdut soţul în accident, avocatul lui Huidu spune: ”Un spectacol mediatic! N-am înţeles-o şi n-o s-o înţeleg niciodată pe această doamnă, atâta vreme cât domnul Huidu a spus că-i plăteşte banii în raport cu despăgubirile. Mai mult decât atât, înainte de începerea procesului, i-a trimis în fiecare lună într-un cont, câte 25 de milioane de lei vechi (n.r. - 2500 RON), pe care i-a returnat. (...) Da, i-a dat aceşti bani până la data când a avut loc judecata. I-a dat şase luni şi s-au întors banii înapoi. Ce rost mai avea să mai trimită?! Ceilalţi (n.r. - familiile sau rudele celorlalte două victime) nu au pretins. În schimb, în legătură cu o altă victimă care nu avea urmaşi, domnul Huidu a participat, a făcut o fundaţie în memoria acesteia, a făcut concursuri pe care le sponsorizează. A sponsorizat concursuri care poartă numele acestei victime. Practic, domnul Huidu s-a comportat impecabil în raport cu victimele (...) Mai mult decât atât el a dat dovezi de înţelegere faţă de toate familiile victimelor. A fost gata să plăteacă despăgubiri, dar a fost refuzat".

Accident Şerban Huidu

Ce are de spus Şerban Huidu despre toate cele întâmplate?

"Ceea ce s-a întâmplat... s-a întâmplat! Dar nu poţi să nu te implici pentru că nu ai cum. Pe de altă parte, însă, orice ai face, nu poţi să-i mai aduci înapoi. Orice ai face! Motivarea sentinţei a fost foarte clară, în sensul că am un grad mic de culpă. Şi asta a dus la o concluzie foarte naşpa!...Dar a fost un grad mic de culpă!... Eu nu spun că sunt nevinovat, pentru că nu sunt!... Nu sunt!... Sunt vinovat, pentru că eram pe contrasens!...Din multe puncte de vedere!... Aşa am şi pledat. Numai că de aici până la a demoniza omul e o distanţă foarte mare!", a spus Şerban Huidu.

Tag-uri:
şerban huidu, poze şerban huidu, accident
Comenteaza Comentarii
vuvuzela
vuvuzela 01.11.2012

Avocatule, viata ta citi bani face?

maur
maur 01.11.2012

A-SA T-IA FOST DESTINU-L

PUIU
PUIU 01.11.2012

Huidule daca iti omora copii si sotia un sofer si lua 2 ani cu suspendare ...ERAI MANDRU? ORDINARULE ESTI UN CRIMINAL

ion
ion 01.11.2012

sa fim seriosi , nu este si nu va fi primul accident cu * , dc sute de alti vinovati nu sunt in presa si criticati si batjocoriti , raspunsul este pt ca asta e viata , lucruri nasoale se intampla pt toti dar se pare ca daca esti oarecum faimos trebuie sa suferi mai mult (datorita invidiei ce o poarta…

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha