Andreea Mantea are o relaţie cu Ştefan Stan

7 ian 2013

Andreea Mantea şi Ştefan Stan au petrecut Revelionul împreună la Târgu Jiu şi s-au sărutat sub Poarta Sărutului.

După aproximativ o lună de tatonări, Andreea Mantea (26) şi câştigătorul primei ediţii a concursului Vocea României, Ştefan Stan (35), au decis să nu îşi mai ascundă povestea de dragoste pe care o trăiesc.

"Ştefan şi Andreea se cunosc de mai mult timp, însă de o lună sunt împreună. Pot să spun că se iubesc foarte mult, iar Revelionul l-au petrecut unul cu celălalt. Ştefan a cântat la Târgu Jiu într-un local al afaceristului Călin Lemnaru, unde erau prezente câteva sute de oameni şi toţi ochii erau aţintiţi spre cei doi. Nu ştia nimeni că sunt împreună, cred că de aceea era atât de mare curiozitatea. S-au comportat ca doi îndrăgostiţi, nu şi-au ascuns gesturile, ea a fost atentă la programul lui Ştefan, mai ales că îi plac toate piesele lui. Nu ştiu ce planuri au de viitor. Nu s-au mutat încă împreună, dar se gândesc să facă şi acest pas. Cert este că petrec foarte mult timp unul cu celălalt. Merg prin cafenele şi adoră plimbările", a povestit o sursă din anturajul celor doi pentru Click!.

Aceeaşi sursă spune că cei doi îndrăgostiţi nu au petrecut şi Crăciunul împreună: "Ştefan nu a petrecut Crăciunul cu Andreea, fiecare preferând să stea cu familia lui şi doar de Anul Nou s-au regăsit. Deja se alintă, adresându-şi apelative drăgălaşe unul altuia ".

Andreea Mantea şi Ştefan Stan

Andreea Mantea şi Ştefan Stan se cunosc de mai mult timp şi au încercat să pună bazele unei relaţii încă din vara anului trecut, când au petrecut o după-amiază fierbinte la malul mării.

Tag-uri:
andreea mantea, stefan stan
Comenteaza Comentarii
mihai
mihai 07.01.2013

bvo dak se iubesc si stiu sa se fereasca de gurile rele vor avea o relatie lunga

florin
florin 08.01.2013

Astia se merita unul pe celalalt ! Tusea si junghiul ! Amandoi fake ! El, de bine de rau inca poate sa cante la vreo nunta, chermeza, parastas !

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha