Cruduţa: "Acum am 50 kilograme şi mă simt mai bine!"

26 nov 2013

Curuduţa a părut că este în pragul anorexiei, însă se pare că acum aceasta s-ar fi îngrăşat puţin, fapt mărturisit chiar de către ea.

S-a vorbit despre faptul că alura ei firavă pe care a afişat-o în ultima perioadă a fost cauzată ba de influenţa Biancăi Drăguşanu, care i-ar fi dat un exemplu negativ cu silueta ei, ba a că a suferit din dragoste, în urma relaţiei cu năbădăi cu Costea.

Curuduţa a părut că este în pragul anorexiei, însă se pare că acum aceasta s-ar fi îngrăşat puţin, fapt mărturisit chiar de către ea.

"Nu m-am mai stresat, înainte mă stresam ca nebuna din orice. Sunt mulţumită că m-am îngrăşat 5 kilograme! Acum am 50 kilograme şi mă simt mai bine! Nu îmi plăcea cum arătam, cui îi place să fie aşa slabă? Merg şi la sală de 3-4 ori pe săptămână şi cred că am pus masă musculară, nu e grăsime să se vadă", a declarat Daniela Crudu, potrivit spynews.ro.

Daniela Crudu

"Mâncarea gătită îmi place, în special ciorbiţe, varză călită, sarmale, pe care le fac eu".

Daniela Crudu a avut mereu probleme cu greutatea!

Aceasta a avut fluctuaţii de greutate în ultimii trei ani. Colega de platou a lui Mihai Mitoşeru, care s-a lansat în showbiz la un show tv matinal, ca bombă sexy, cu forme senzuale şi o siluetă de invidiat, s-a îngrăşat în vara anului 2011, când toată presa titra că are "colăcei", guşă şi...mai multe straturi de burtă.

Răutacioşii afirmau atunci că proporţiile divei nu erau cauzate de mâncarea în exces, ci de licorile bahice pentru care protagonista noastră ar fi avut o slăbiciune.

Tag-uri:
daniela crudu, anorexie
Comenteaza Nu exista comentarii

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha