Mariana Moculescu: "Eu decid dacă au voie sau nu să se masturbeze"

30 ian 2014

"Mi-a spus unul că mă aşteaptă în genunchi, cu cravata legată la gât, ca să îl spânzur. Să-l bat până îl învineţesc", povesteşte Moculeasca.

Fosta soţie a compozitorului Horia Moculescu a plecat de ceva timp în Austria în speranţa că va duce acolo o viaţă mai liniştită şi va reuşi să câştige bani suficienţi încât să ducă un trai decent.

Şi îi reuşeşte, pentru că Mariana a ales să facă videochat, iar printre clienţii ei se numără directori, economişti, directori financiari...

Doar că ceea ce îi este dat să audă de la unii bărbaţi o lasă şi pe ea fără replică.

"Mi-a spus unul că mă aşteaptă în genunchi, cu cravata legată la gât, ca să îl spânzur. Să-l bat până îl învineţesc, să-mi iau tocurile cu mine şi să-l calc pe burtă şi pe spate. Şi să îi biciuesc c..e şi genunchii, să îi dau cu biciul la fund până îl umflu. Să-I scuip în gură şi să înghită, să zică ‘Ce bună e urina ta, Stăpână Leona’. Aşa mi-a zis", a povestit Moculeasca.

Mariana Moculescu

Însă bruneta noastră este mândră de meseria ei şi asta pentru că deţine controlul asupra plăcerii celui care o caută, dar şi asupra banilor acestuia.

"Eu sunt stăpâna, eu controlez viaţa si plăcerea lor sexuală. Altul îşi ţine penisul în cuşcă, cu lăcăţel. Sau îşi leagă penisul şi testiculele cu şiret şi eu nu le dau voie să îşi atingă propriul penis. Eu decid dacă au voie sau nu să se masturbeze. Controlez plăcerea, banii şi viaţa sa. Mă venerează şi îmi spun tot ce fac. Şi toţi au slujbe respectabile şi foarte bine plătite. Sunt directori, economişti, directori financiari", a mai povestit Mariana Moculescu.

Tag-uri:
mariana moculescu, videochat
Comenteaza Comentarii
Dan
Dan 28.02.2014

O parasuta batrana care pateaza numele "Moculescu" si care se crede in ton cu celelealte parasute ca Bianca D sau Loredana C...penibil... Cristea dupa ce i-o vazut "pasaroiu`" ca nu poti sa ii zici "pasarica", nici nu a mai vrut sa se intalneasca cu ea sa i-o traga... Bine…

mr
mr 28.02.2014

ma da ce discutii interesante poti sa ai pe chatul ala frumoasa si interesanta meserie poti fi mandra de asta

coco paun
coco paun 28.02.2014

Eu am auzit altceva de niste romani din LINZ - AUSTRIA....ca face foamea si doarme pe la cine o primeste....cred ca cineva o promoveaza intentionat.....

anonim
anonim 28.02.2014

bai tu esti nebun

ionescu_ion2011
ionescu_ion2011 01.03.2014

buna dimineata moculeasco ori unde ai fi tot cuuurrrvvva ramai

valip
valip 02.03.2014

ce importanta esti tu, ce factor de decizie esti, zau asa...!

don
don 02.03.2014

Asta ar trebui filmata ,pozata ,cand isi arata ghizda aia batrana si data in toata mass media de la noi pentru a fi facuta de ras !Auzi,sa te masturbezi dupa un putregai !

samuel
samuel 03.03.2014

ZEII inca ne iubesc...SFINTII inca ne ocrotesc...STRAMOSII inca ne ajuta...DUMNEZEU-MOSUL-SPIRITUL SACRU ne binecuvinteaza...si noi ,CEI VIIII....ce facem,ce gandim,ce vorbim,ce luptam???!!!Cum platim toate aceste DARURI,CADOURI...OARE ,intelegem,pricepem,constientizam,REALITATEA si ADEVARUL??...Vara…

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha