Prima imagine cu Mariana Moculescu în sânii goi

11 feb 2014

Nu rămâne niciodată nud, însă atunci când clienţii vor să vadă mai mult, Mariana Moculescu renunţă la câteva accesorii vestimentare.

Lucrează şase ore pe zi, câştigă 2.500 de euro pe lună, numai că, în urmă cu câteva zile, a fost victima unui hacker care i-a suspendat unul dintre conturile pe care făcea videochat.

Stă în faţa unui monitor şi îndeplineşte fanteziile tuturor bărbaţilor dornici de senzaţii tari, pentru care plăcerile sexuale reprezintă cea mai mare slăbiciune.

"Stăpâna Leona", aşa cum este recunoscută în branşă, deţine un dressing complet, însă oricât de sofisticate ar fi costumele pe care le îmbracă, bărbaţii tot goală vor să o vadă.

"Mă pregătesc înainte cu atenţie. Mă machiez, mă îmbrac, îmi pregătesc accesoriile. Mă duc mereu la magazine şi îmi cumpăr lenjerie intimă, pentru că trebuie să am cele mai spectaculoase modele. Uneori, îmi ia chiar şi câte două ore ca să mă pregătesc", a povestit fosta soţie a lui Horia Moculescu.

Şi, uite aşa, în timpul prestaţiei, Mariana mai renunţă timid la accesorii şi chiar şi la haine, dar niciodată nu rămâne complet goală.

Păstrând misteriul, ea reuşeşte să îi incite şi mai mult pe bărbaţi pe bărbaţi, având, de fapt, un dublu avantaj: cu cât clienţii stau mai mult în faţa camerei, cu atât plătesc mai mult, iar veniturile cresc.

Mariana Moculescu

Însă, de câteva zile, Mariana Moculescu are o mare supărare. Lucra pe două conturi, la două firme diferite, doar că unul i-a fost suspendat.

"A intrat un hacker din Maroc şi nu ştiu ce s-a întâmplat că nu mai pot accees contul. Mi-a furat şi datale personale de acolo. Sper ca în scurt timp să se rezolve", s-a plâns Mariana Moculescu.

Tag-uri:
mariana moculescu, poze mariana moculescu, videochat
Comenteaza Comentarii
ionescu_ion2011
ionescu_ion2011 11.02.2014

parca ar avea ceva pe sani ceva alb

eu
eu 11.02.2014

Baba naibii! Expirata din fabrica!

kamy-cadze
kamy-cadze 13.02.2014

Foarte "inteligenti" barbatii care platesc si imbogatesc femei pe videochat. Inseamna ca au venituri mari,nu doar un amarat de salariu minim pe economie,de 170 euro. Domnilor,chiar credeti ca unele femei merita sa castige 2500 euro lunar sau mai mult avand o astfel de ocupatie? V-ati pus intrebarea…

www . Man agerL eague. ro
www . Man agerL eague. ro 14.02.2014

Doua echipe cu manageri din Romania s-au intalnit in finala Cupei Champions League. Un trofeu real pe care il poti castiga jucand gratuit impotriva celor mai buni manageri din lume. Cauta pe internet jocul in care Romania are cea mai puternica liga de fotbal: www . Man agerL eague. ro

antohivioreldorel vio
antohivioreldorel vio 04.12.2014

Este frumoasa !

antohivioreldorel vio
antohivioreldorel vio 04.12.2014

O apreciez !

antohivioreldorel vio
antohivioreldorel vio 04.12.2014

Sâni frumoși !

antohivioreldorel vio
antohivioreldorel vio 04.12.2014

O femeie finuta si inteligenta !

antohivioreldorel vio
antohivioreldorel vio 04.12.2014

Este foarte sesy !

antohivioreldorel vio
antohivioreldorel vio 04.12.2014

O femeie daca este frumoasa in tinerețe și are trasaturi sexy asa v -a fi toata viata v-a fi sexy si apreciata si dorita !

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha