Şerban Huidu: "Ce s-a întâmplat e crucea mea. O s-o duc cât voi trăi"

1 apr 2014

La trei ani de la accidentul de pe pârtia de schi, Şerban Huidu a acceptat să se întâlnească faţă în faţă cu jurnaliştii.

La trei ani de la accidentul de pe pârtia de schi care l-a băgat în comă de gradul şase şi la mai bine de doi ani după tragicul accident în care a fost implicat şi în urmă căruia au murit trei persoane, Şerban Huidu a acceptat să se întâlnească faţă în faţă cu jurnaliştii.

 "Am fost în comă de gradul 6. Între 5 şi 9 şansele să rămâi cu sechele pe viaţă sunt foarte mari. Este un noroc faptul că mi-am revenit, dar norocos poate fi numit de fapt cel care nu păţeşte nimic", a spus jurnalistul.

"La multe insistente, am mers la psiholog. Urăsc psihologii. Eu am mers la o femeie psiholog care m-a catalogat repede. Aţi căzut de undeva de sus, unde eraţi adorat de fani, văzut de multă lume. Şi acum sunteţi în umbră. Numai tâmpenii. Eu am fost şi sunt om de radio. În televiziune a trebuit să apar. A fost o problemă de conjunctură. Televiziunea este o pasiune puternică, dar pentru mine mai puternică este pasiunea pentru radio", a mai adăugat Huidu care, după accidentul de la schi a rămas doar în echipa de producţie a emisiunii Cronica cârcotaşilor. "Am mai schiat de atunci, dar n-am mai fost niciodată acolo unde s-a petrecut necazul".

Şerban Huidu

"Numai un om inconştient nu percepe vina. Urmările au fost mult mai grave decât vina în sine. În asemenea situaţii trebuie să te împaci cu tine. Să realizezi că nu poţi schimba lucrurile. Sinucidere? Nu m-am gândit niciodată la aşa ceva. Numai oamenii laşi ajung la sinucidere. Mai greu este să înfrunţi realitatea. Cred în Dumnezeu, dar nu sunt adeptul bisericii. S-a spus că familia mea este blestemată. Nu cred în aşa ceva. Ce s-a întâmplat e crucea mea. O s-o duc cât voi trăi. Copiilor mei va trebui să le explic într-o zi ce a fost. Atât în Austria, cât şi accidentul din România. Îmi va fi foarte greu. Un moment pe care mi l-am asumat. Atunci când s-a întâmplat erau prea mici. Nici acum nu ar înţelege, dar va veni momentul în care va trebui să le spun. Cu rudele victimelor accidentului m-am întâlnit, le-am promis că îi ajut cu cele creştineşti, pe unii cu sume de bani lunar, dar după două luni conturile au fost închise. Pot să-I înţeleg. Nu pot să le reproşez nimic din ce au făcut sau ce au zis despre mine. Atitudinea lor este a unor oameni care şi-au pierdut pe cei dragi pentru totdeauna. Eu nu pot să-i aduc înapoi oricât de mult aş regreta ce s-a întâmplat", a mai adăugat cârcotaşul.

Tag-uri:
serban huidu, accident, acceptare
Comenteaza Nu exista comentarii

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha