Ilinca Vandici, apariţie incendiară pe litoral (Poze)

7 iul 2014

Vara aceasta, Ilinca Vandici afişează un trup aproape perfect. Iată cât de bine arată în costum de baie!

Ilinca Vandici s-a aflat weekend-ul trecut pe litoralul românesc, în compania unei prietene care i-a ţinut de urât şi a ferit-o de avansurile bărbaţilor aflaţi şi ei la distracţie.

Intenţia roşcatei a fost aceea de a se bronza cât mai mult, pentru că, în curând, îşi va face din nou apariţia pe micile ecrane, în cadrul unui show matrimonial estival.

Aşa că a lăsat doar razele soarelui să o mângâie, iar bărbaţii prezenţi s-au mulţumit doar cu privitul. Şi au avut ce admira!

Fiind o celebritate, Ilinca Vandici este tare atentă la fizicul ei, aşa că pe trupul ei nu se zăreşte strop de celulită şi nici măcar un gram de grăsime în plus.

GALERIE FOTO

Ilinca Vandici

Vezi şi: "Cum arăta Ilinca Vandici la 18 ani (Poze)"!

Tag-uri:
ilinca vandici, poze ilinca vandici, litoral
Comenteaza Comentarii
eu
eu 07.07.2014

In prima poza are o burta de zile mari :) Apoi si-a dat seama ca e fotografiata si vrea sa dreaga bucuiocul, tragandu-si burta.

www . Man age rL ea gu e. ro
www . Man age rL ea gu e. ro 09.07.2014

Cupa Ligii Campionilor a ajuns in Romania la echipa Steaua Bucuresti care a invins pe Dinamo Zaragoza in finala. Trofeul Cupei Champions League este un trofeu real pe care il poti castiga jucand impotriva celor mai buni manageri de fotbal din lume, gratuit. Romania este tare in Man age rL ea gu e. ro

raluca
raluca 17.08.2014

Stiu ca o buna parte din voi v-ati saturat de a mai incerca "miracole" pentru slabit. De ceva vreme am inlocuit cafeaua clasica prajita de dimineata cu cafea verde macinata cu ghimbir. De felul meu nu pot tine o dieta…….casa, copil, service…. o incep dar nu o pot termina.…

Diana
Diana 22.10.2014

Oferta locuri de munca sigure! Tot mai multi oameni sunt multumiti, pentru ca oferim imediat contract legal si dovada platii! Primele plati au fost trimise! Seriozitatea noastra este absoluta! NU e vorba despre MLM sau despre joc piramidal! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si castigati 300 dolari…

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha