Mihaela Rădulescu, de la haimana la prinţesă!

7 iul 2014

S-au certat, şi-au aruncat cuvinte urâte, iar acum sunt prieteni la cataramă. Radu Mazăre şi Mihaela Rădulescu au revenit la sentimente mai bune.

Pe scena carnavalului de la Mamaia, primarul Constanţei a vrut însă să-şi ceară scuze în mod public faţă de Mihaela, pentru ieşirea de anul trecut:

„Prinţesa mea, vreau să-mi cer iertare pentru vorbele pe care ţi le-am aruncat anul trecut pe nedrept şi, pentru ca tu să mă ierţi, îţi spun că te voi încorona regină!”, i-a declarat pe scenă Radu Mazăre Mihaelei.

Mihaela Rădulescu

„Noi am rezolvat problema asta mai demult, am vrut doar să o repetăm pe scenă. Nu sunt un om supărăcios sau ranchiunos, înţeleg scăpările oricui. Radu este un prieten bun al meu. Ştiam de nebunia pe care o face în fiecare an, iar de data asta s-a nimerit să fiu şi eu în România şi disponibilă. Am avut în sfârşit timp şi mi-a plăcut foarte tare pe scenă”, a declarat Mihaela.

Radu Mazăre

"O femeie respectată, care este tratată ca o prinţesă şi care face ce a făcut Mihaela nu mai merită respect. O femeie măritată pe care o prinde bărbatul cu altul în pat.... N-am ce să zic. Ce poţi să-i mai zici? Elan e prietenul meu, eram şi cu ea până să facă toată treaba asta. Ea merge la măciuci. Ea este o haimana", declara Radu Mazăre acum aproximativ un an la adresa vedetei tv.

Tag-uri:
radu mazare, mihaela radulescu, scandal
Comenteaza Comentarii
www . Man age rL ea gu e. ro
www . Man age rL ea gu e. ro 07.07.2014

Cupa Ligii Campionilor a ajuns in Romania la echipa Steaua Bucuresti care a invins pe Dinamo Zaragoza in finala. Trofeul Cupei Champions League este un trofeu real pe care il poti castiga jucand impotriva celor mai buni manageri de fotbal din lume, gratuit. Romania este tare in Man age rL ea gu e. ro

Diana
Diana 22.10.2014

Oferta locuri de munca sigure! Tot mai multi oameni sunt multumiti, pentru ca oferim imediat contract legal si dovada platii! Primele plati au fost trimise! Seriozitatea noastra este absoluta! NU e vorba despre MLM sau despre joc piramidal! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si castigati 300 dolari…

shot
shot 05.06.2015

vrei sa faci bani ??intra aici si inregistreazate -> http://cashpig.gy/?ref=350471

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha