Cui ii place sa faca sex oral la 200 km pe ora?

10 feb 2010

Cine e mai nebun, un sofer care ii porunceste sclavei sale sa se joace cu schimbatorul de viteze, sau o sclava nebuna care pofteste la o aventura orala?

Se ia o sclava, de preferat Roxy nebuna, o masina si se porneste la drum. Asigura-te ca Roxy are o bratara pe mana, pentru ca ii place sa si-o piarda pe schimbatorul de viteze.

Si daca face asta, atunci se va apleca sa o ridice. Iar acolo jos s-ar putea sa intre ea in viteza, mai ceva ca masinuta ta.

Nu conteaza ca nu prinde 200 la ora, poate sa fie si o Dacie.

Pentru Roxy nu conteaza locul ci sa te simti tu bine! Pentru ca esti stapanul ei si ii poti porunci orice vrei tu. Acum, in primul show interactiv online din Romania, poti fi stapanul celor trei sclave.

Incearca-le pe rand pe sclavele mele si vezi care ai vrea sa fie fata in fata cu tine, pentru ca vei avea aceasta sansa!

Oral la 200 la ora? Porunceste-i!

Sa fii stapan si in viata reala, intr-o intalnire incitanta cu Roxy, Suzy sau Katy!

Tag-uri:
sclavele mele, roxy, sex oral, sex, porunca, show
Comenteaza Comentarii
oricum
oricum 10.02.2010

Cea mai mare prostie si pierdere de vreme... probabil singura probabilitate ca cineva sa intre pe site-ul asta e din curiozitate ca altfel nu pot sa imi dau seama. Doar daca nu vrei sa te inscrii in concurs si sa crezi ca o sa castigi ,sa te intalnesti la sf cu una din ele smile))... decat sa faci asta mai bn dai 100E si iti iei o escorta care e de 10 ori mai buna ca astea smile)

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha