Iulia Albu, sexy si maritata (poze)

16 dec 2010

De cand s-a casatorit cu designerului de pantofi Mihai Albu, Iulia Albu a devenit o femeie ravnita de barbati.

In 2004 a devenit doamna Albu. De atunci, Iulia Albu a inceput sa se remarce din ce in ce mai des si sa-si impuna propriul stil vestimentar, caci e pasionata de design. Isi creeaza singura rochiile, si, mai nou, a inceput sa ii faca tinutele si fetitei sale, Mikaela. De profesie avocat, Iulia isi doreste sa devina o persoana puternica si influenta.

Galerie foto:

Iulia Albu

Iulia a facut senzatie cand a pozat goala pentru campania sotului sau, Mihai Albu

Are un corp de manechin si a facut furori atunci atunci cand a pozat goala pentru campania sotului ei, cunoscutul designer Mihai Albu, reusind sa creasca semnificativ cifra de afaceri a acestuia. De altfel, Iulia Albu spune ca nu s-ar da inapoi de la un pictorial nud daca o revista i-ar propune acest lucru.

Iulia Albu

Sotia lui Mihai Albu nu duce lipsa de pantofi

Mai mult, Iuliei ii plac nespus si diamantele. Ea stie ca diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei. Din acest motiv, doamana Albu a devenit prima ambasadoare Rafael & Sons, cel mai mare importator de diamante din Romania. Deocamdata a renuntat la acest contract pentru ca se va implica in alte proiecte. Isi investeste banii in brandul Mihai Albu si isi ajuta sotul in afacerea pe care acesta o are cu pantofi.

Tag-uri:
iulia albu, sexy, poze, model, mihai albu
Comenteaza Comentarii
unu
unu 16.12.2010

buzata asta e de o falsitate grava. ce dreq ziceti ca e asa ravnita, cand barbatul de langa ea, numai masculin nu pare, ca sa aiba si lumea un competent serios. noroc ca stie sa faca pantofi si mai stie sa-i si vanda. apropo, unde a-ti mai vazut voi avocati designeri si fie buni si la una si la alta

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha