Exclusiv! Dovada ca Monica Columbeanu isi batea fetita (Video)

4 mar 2011

Iata dovada clara, oferita chiar de micuta Irina Columbeanu, cat si de bunica acesteia, ca Monica o batea!

Showbiz.ro a intrat in posesia unor inregistrari realizate in casa lui Irinel Columbeanu in timp ce fiica acestuia, Irina, ii spune bunicii sale, Veronica Gabor, ca nu o iubeste pe Moni pentru ca aceasta o bate:

Veronica Gabor: "Mami a zis ca te iubeste. Tu o iubesti pe mami?"

Irina: "Nu, ca ma bate."

V: "Dar poate nu o sa te mai bata. Daca nu te mai bate ai s-o iubesti?"

I: "Nu, pentru ca vreau alta mama sa cumpar."

Pe langa declartia sincera a Irinei in care spune ca si-ar cumpara o alta mama, Irinel Columbeanu a mai facut publica o inregistrare in care chiar mama sotiei sale se plange de comportamentul acesteia, fata de ea cat si fata de fetita, si marturiseste ca nu este deloc de acord cu decizia Monicai de a pleca in Statele Unite:

"Viata de acolo mie nu-mi place, sincera sa fiu. Nu stiu cine a luat decizia asta, sa plece. Eu pentru un copil sa stau peste tari si oceane si asa mai departe... Eu v-am zis de atunci: mie nu-mi place [...] S-a comportat foarte urat si cu mine si cu Irina doua zile in sir. Nu ma suporta, pe mine cel putin. Pe Irina o lua sa scrie alfabetul. Copil la trei ani sa scrie alfabetul..."

"Chiar am intrebat-o la Bacau: Irina, ti-e dor de tati? 'Da!' Dar de mami, ti-e dor? 'Nu, ca ma bate', asa cu o tristete in sufletul ei..."

De asemenea micuta i-a mai povestit bunicii: "Cand eu am plans odata la gradinita, mama m-a piscat asa de tare de m-a otranit pe picior".

Cum Irinel si Monica Columbeanu se afla in plin proces de divort, ambii dorindu-si custodia fetitei, inregistrarile facute publice de omul de afaceri din Izvorani pot constitui dovezi solide impotriva sotiei sale.

Ramai alaturi de Showbiz.ro pentru mai multe informatii!

Tag-uri:
irina columbeanu, irinel columbeanu, veronuca gabor, monica columbeanu
Comenteaza Comentarii
deea
deea 16.04.2011

moni asta care a fost o muritoare de foame e fericita ca si-a asigurat viitorul langa irina ia a stiut ce are de facut de cand sa combinat cu iri da ce sa mai spunem de copilul ala care si-a batut joc de el si care ia dat niste sperante se vede ce suflet de mama iubitoare are de si-a batut joc de copilul…

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha