Trasca catre Ioana Popescu: "Te ajuta doar sa simti gustul unei sperme"

14 apr 2011

A inceput razboiul intre Simona Trasca, Pamela de Romania, si Ioana Popescu, devoratoarea de fotbalisti.

Mare scandal, mare, intre Ioana Popescu, fosta componenta a trupei Ecstasy, si Simona Trasca, actuala componenta a trupei Ecstasy.

Invitate in emisiunea "Un Show Pacatos" pentru a vorbi despre noua formula a trupei, Simona Trasca si Alina Erimia au stat de vorba prin telefon cu Ioana Popescu, conversatie ce a dus la un adevarat razboi.

Trupa Ecstasy

Trupa Ecstasy = Alina Erimia si Simona Trasca

Daca Alina Erimia a stat cuminte si s-a abtinut de la comentarii rautacioase la adresa fostei sale colege, Pamela de Romania si "devoratoarea de fotbalisti" s-au certat ca la usa cortului si s-au jignit reciproc.

Ioana Popescu a acuzat-o pe Simona ca nu stie sa cante live, provocand-o in acelasi timp sa faca o demonstratie in direct. Pe cealalta parte, blonda, care ne-a marturisit ca cea mai nesuferita femeie din showbiz-ul romanesc este Ioana Popescu, a incercat sa isi dea seama ce are bruneta impotriva ei, pana la un anumit punct cand a inceput sa o jigneasca si sa ii strige ca nu o ajuta fizicul cu nimic.

Ioana Popescu

Vezi aici inregistrarea cu scandalul dintre Ioana Popescu si Simona Trasca!

Insa nu doar calitatile muzicale au constituit marul discordiei dintre cele doua femei, ci si un fost fundas stanga de la Dinamo care acum evolueaza in Spania: Cristi Pulhac. Ioana si Simona s-au certat din pricina fotbalistului, acuzandu-se reciproc de invidie.

Tag-uri:
simona trasca, ioana popescu, sperma, scandal, preluare
Comenteaza Comentarii
EVA KENT
EVA KENT 24.05.2011

WWW.ESCORTE69.NET

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha