Cori Gramescu, pilot intr-un raliu cu masini de epoca

10 iun 2011

Pe langa sport, antrenoarea de fitness Cori Gramescu are o pasiune si pentru masinile de epoca. Astfel, ea a devenit acum prima femeie pilot intr-un raliu cu masini de epoca.

Cori Gramescu participa in acest weekend la prima editiei a Raliului Clasic Interbalcanic, eveniment la care si-au anuntat participarea 25 de masini de epoca din Romania, Grecia si Turcia. Evenimentul se desfasoara incepand de astazi (10 iunie), pana duminica (12 iunie) pe traseul Bucuresti-Sibiu-Bran-Poiana Brasov-Bucuresti.

Cori Gramescu

Antrenoarea de fitness are o masina similara cu a lui Roger Moore din serialul "Sfantul"

Cori participa la acest raliu cu o masina Jensen Interceptor, similara cu cea pe care Roger Moore a condus-o in serialul "Sfantul" intre 1962 si 1969.

"Nu numai ca sunt singura femeie pilot din Romania pilot intr-un astfel de raliu, insa imi propun sa devin si campioana. La cat de determinata sunt si la cat de buna este masina mea, barbatii nu au nicio sansa. Este timpul sa demonstrez tuturor ca femeile au un cuvant de spus si atunci cand vine vorba de raliuri", spune antrenoarea de fitness.

Tag-uri:
cori gramescu, pilot, raliu, masini de epoca
Comenteaza Comentarii
ramai la sport ptr fete, lasa sofatul si alte vrajeli
ramai la sport ptr fete, lasa sofatul si alte vrajeli 13.06.2011

mai putina lauda de sine si mai multe referinte concrete, adica ce cliente ai resuit sa remodelezi , in ce perioada. Dar cu poze postate pe net, cu detalii. nu vrajeala din *....

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha