Ciucu il imbraca pe Principele Radu pentru nunta Printului Albert de Monaco

30 iun 2011

Alexandru Ciucu, furnizorul oficial al Casei Regale a Romaniei, i-a creat ASR Principele Radu al Romaniei tinutele cu care va fi prezent la marele eveniment care va avea loc in acest weekend, nunta Printului Albert de Monaco.

Designerul, detinatorul singurului atelier de costume masculine premium din Romania, a realizat cate o tinuta eleganta pentru fiecare eveniment inclus in suita de momente speciale ale nuntii regale. Toate creatiile sunt in intregime create si executate in Atelierul de Inalta Croitorie Alexandru Ciucu intocmai dupa rigorile impuse de participarea la o astfel de ceremonie. ASR Principele Paul al Romaniei va fi prezent la evenimentele de la Monaco si va imbraca cinci tinute, astfel:

Alexandru Ciucu

Ciucu i-a realizat cinci costume Principelui Radu pentru nunta Printului Albert de Monaco

1. Receptia de primire a inaltilor oaspeti, organizata de Ministrul Afacerilor Externe Costum bleumarin la un rand doi nasturi, camasa bej, cravata vernil cu ape bleumarin.

2. Pranz privat, oferit de H.E. Minister Of State Sacou bleumarin la 1 rand, 2 nasturi, pantaloni bej, camasa galben pai, cravata blemarin cu motive ornamentale galbene.

3. Ceremonia religioasa: Morning coat gri la 1 rand cu 1 nasture, cu vesta din acelasi material, la 2 randuri cu rever spit, camasa bleu, cravata galben deschis.

4. Dineul oficial din seara nuntii: Frac, pantalon cu vipusca de saten, camasa alba cu plastron, mansete pentru butoni si guler Tache Ionescu, vesta si papion albe conform dress-code-ului impus.

5. Brunch de ramas bun dat de Casa Regala de Monaco in cinstea oaspetilor: Costum gri deschis, 1 rand 2 nasturi, camasa roz, cravata in dungi late gri, roz, bleumarin.

Alexandru Ciucu

Ciucu e de parere ca nunta Printului Albert de Monaco va fi foarte diferita de cea a Printului William

"Cred ca cea de-a doua nunta regala a anului 2011 - a Printului Albert de Monaco cu Charlene Wittstock - va fi foarte diferita de cea a printului William cu Kate Middleton. Fac aceasta remarca prin prisma faptului ca, daca prima a fost organizata intr-un stil pur englezesc, usor glacial unde a contat, inainte de toate, respectarea tuturor rigorilor regale, nunta ce va avea loc sambata la Monte Carlo va fi una mult mai relaxata si chiar cu touche-uri mondene…", spune Ciucu. "Referitor la Casa Regala a Romaniei, ea este bine reprezentata prin ASR Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei si Principele Radu al Romaniei, bucurandu-se de o mare atentie din partea Familiei Regale de Monaco si, in general, din partea monarhiilor europene. Eu sunt incantat sa particip la acest eveniment regal, ca, de altfel, si la nunta printului William, prin creatiile mele, ASR Principele Radu purtand nu mai putin de cinci tinute create in atelierul nostru, fiecare dintre ele fiind special gandita pentru cate un eveniment la care Principele va lua parte pe parcursul celor trei zile dedicate acestei nunti", a mai declarat sotul Alinei Sorescu.

Tag-uri:
alexandru ciucu, nunta, printul albert de monaco, tinute, costume, principele radu
Comenteaza Nu exista comentarii

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha