Andreea Marin Banica, cautata de peste 50.000 de mame

19 iul 2011

De cand a lansat proiectul “Scoala Mamelor”, Andreea Marin Banica este foarte ocupata. Vedeta a inaugurat in mai multe orase din tara, perioada de cursuri de formare profesionala gratuite pentru mame.

Fosta prezentatoare a "Surprizelor" se bucura acum de un succes extraordinar. "Scoala Mamelor" are ca obiectiv asigurarea egalitatii de sanse pentru femeile-mama din Romania care au nevoie de sprijin. Andreea Marin Banica e bucuroasa de amploarea pe care a luat-o in tara acest proiect pe care l-a initiat, mai mult, vedeta are deja solicitari de peste hotare, proiectul sau fiind cautat de mame din peste 15 tari.

Andreea Marin Banica

Vedeta s-a deplasat si la Chisinau pentru proiectul pe care il conduce

"Pe site-ul proiectului national www.scoalamamelor.ro avem deja peste 50.000 mame care ne cauta in mod curent, specialistii nostri le raspund zilnic gratuit prin sute de articole postate cu noutati la zi si/sau raspunsuri directe la problemele lor tot gratuit, telefonul national pentru mame, 116111, primeste zilnic sute de apeluri cu probleme foarte serioase de la mame", povesteste vedeta. "Proiectul e cautat de mame din peste 15 tari, nu doar din Romania, iar la Chisinau deja ne-am deplasat de mai multe ori", a mai adugat Andreea Marin Banica, care a inaugurat si o serie de interviuri in exclusivitate pe www.scoalamamelor.ro.

Surse Foto: Laszlo Raduly / Lucian Alecu pentru Publimedia

Tag-uri:
andreea marin banica, scoala mamelor, proiect, tara
Comenteaza Nu exista comentarii

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha