Colectie impresionanta cu fundurile celebritatilor (Poze)

30 nov 2011

Intra sa vezi posterioarele goale si apetisante ale frumoaselor Pamela Anderson, Irina Shayk, Lady Gaga, Fergie si alte celebritati de peste hotare!

Tot mai multe fotografii cu celebritatile dezbracate de Raphael Mazzucco in cartea "Culo" fac ravagii pe interne.

Dupa ce le-am admirat pe Nicole Scherzinger, Irina Shayk, Alessandra Ambrosio si Kate Upton in toata splendoarea lor, este timpul sa ne clatim privirea si cu posterioarele celebrelor Fergie, Lady Gaga, Pamela Anderson, Lauren Bennett si alte frumuseti.

In ciuda faptului ca pe multe dintre frumusetile dezbracate de Mazzucco le-am mai vazut deja fara haine pe ele, imaginile de mai jos merita toata atentia si aprecierea noastra.

GALERIE FOTO

Pamela Anderson

Pamela Anderson, irezistibila ca intotdeauna

Canadianul Raphael Mazzucco este considerat "unul dintre cei 50 de fotografi din lume a carui activitate trebuie urmarita". Fotografiile lui au aparut de cinci ori consecutiv pe coperta publicatiei Sports Illustrated Swimsuit Issues.

Tag-uri:
pamela anderson, fund, nicole scherzinger, culo, lady gaga, nud
Comenteaza Comentarii
top_secret
top_secret 01.12.2011

din imaginile prezentate cel mai frumos fund il are nicole scherzinger dar cele mai frumoase funduri le au jenifer lopez si beyonce

Bahaus
Bahaus 02.12.2011

@top_secret:nah, este Leeann Tweeden. Ref. la ce ai comentat mai departe, este clar ca esti un sklaw ordinar menit a muri cu mana in pantaloni si gafaind ca un vier ratat fara scroafa sub tine.

top_secret
top_secret 02.12.2011

bai Bahaus ai port ilegal de creier si poate te iau pe tn in rol de scroafa bagati-as noaptea in fund si ziua in *

poker
poker 04.12.2011

Freeroll din 15 in 15 min doar pe http://highpulsepoker.com 1. Downloadati jocul 2. Faceti-va cont 3. La crearea contul adaugati la referal (ultima casuta) codul TYITYN pentru a putea intra in turneele de 50 si 250 $ gratis + 10.000$ X-MAS freeroll Mult noroc !

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha