El Nino, între antidespresive şi muzică (Interviu)

30 iun 2014

Colegii de la Apropo.ro au stat de vorbă cu El Nino, artistul din Craiova despre care se spune că este "fenomen în underground".

Îşi spune El Nino, sau "Marele Alb", vine din Craiova, are 27 de ani şi visează ca piesele lui să ajungă la fiecare român care ştie că muzica se simte.

2014 = Anul El Nino

Simt că acum este momentul meu. Sunt puţin obosit, dar şi foarte fericit. Asta am vrut să fac şi am reuşit în sfârşit. E uşor să îţi doreşti ceva, toţi ne dorim, dar ca să obţinem, trebuie să facem ceva ca să ajungem acolo. Eu îmi doream ceva practic de neatins, era super greu. Acum 3-4 ani mă gândeam că într-o zi o să am o lansare cu lume care o să vina să plătească biletul pentru mine, o să vând albume, iar dacă ziceam asta cuiva îmi răspundea: "Ce ai, mă, eşti nebun?! Nu ai cum, este imposibil!". Mai ales că eram şi din provincie, din Craiova. Nu ai prea multe şanse dacă eşti din provincie. Poţi să îţi iei câteva concerte la tine în oraş, după care o să se sature lumea de tine şi nu o să mai vină nimeni. Anul ăsta chiar am vândut albume, nu aş putea spune că nu a fost bine. A fost la fel de bine la mine cum a fost la alţi artişti mai consacraţi, mai mari. Am reuşit să vând un număr de CD-uri care probabil depăşeşte, sau cel puţin se apropie, de restul.

Dependenţa de pastile

Nu aş putea spune că am fost dependent de pastile. A fost o perioadă, prin 2007, când am avut nişte probleme de sănătate, mai exact atacuri de panică, şi am luat antidepresive. Din câte am înţeles, au apărut pe bază de stres şi atunci când te consumi foarte tare. A durat cam un an şi nu prea îmi mai aduc aminte nimic din acea perioadă, aşa că îi sfătuiesc pe cititori, dacă au probleme de genul, să nu apeleze la vindecarea prin pastile. Îţi revii singur din asta, trebuie să faci cumva să fii mai pozitiv şi atunci nu o să ai probleme de genul ăsta.

Intră pe Apropo.ro şi citeşte continuarea interviului cu El Nino + Live Session în studioul Unic Production!

Tag-uri:
el nino, hip-hop, rap
Comenteaza Nu exista comentarii

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha