Le-a înşelat pe Ana şi pe Antonia cu Ramona!

7 iul 2014

Alex Velea se iubea cu dansatoarea Ramona la începutul relaţiei cu Antonia, când încă nu divorţase de Ana.

Fie că este burlac, fie că are o iubită/soţie care îi ţine noaptea de urât, Alex Velea este un bărbat cu mare succes la femei.

Aşa se face că, deşi toată lumea credea că artistul a început o relaţie cu Antonia pe când nu divorţase încă de Ana, între cele două a existat o a treia femeie.

Alex Velea a avut o aventură cu dansatoarea Ramona, zisă şi Choofa, la sfârşitul relaţiei cu Ana, dar şi pe când începea să se vadă cu Antonia.

GALERIE FOTO

Ramona

Deşi cântăreţul nu a luat în serios ceea ce se întâmpla între el şi Choofa, în momentul în care sentimente lui pentru Antonia au devenit mai puternice, a făcut tot posibilul să scape de tânără.

Fiind dansatoare, aceasta îl însoţea de cele mai multe ori în turnee, motiv pentru care Alex nu a scăpat prea uşor de presiunile ei.

Ramona

O bună perioadă de timp, Ramona a continuat să îl sune şi să îi trimită mesaje, astfel Velea s-a văzut nevoit să i-o plaseze pe dansatoare Corinei Bud.

Tag-uri:
alex velea, antonia, ramona, dansatoare, infidelitate
Comenteaza Comentarii
raluca
raluca 17.08.2014

Folosind cafeaua verde cu ghimbir , 2 cani pe zi, am reusit sa slabesc in primele 3 saptamani aproape 4 kg si asta pastrandu-mi stilul meu de a manca, dar cu care nu reuseam sa slabesc. Solutia este www.beacafeaverde.ro

Club Bellagio
Club Bellagio 24.11.2014

La noi, weekend-ul incepe de joi la Bellagio! Incepand cu seara de 28 Noiembrie, va intampinam 3 nopti la rand, cu cele mai tari oferte, cele mai interesante petreceri tematice, cei mai in voga artisti si multe multe alte surprize! Viziteaza-ne pagina de facebook pentru a fi la curent cu evenimentele…

Baciu Marius
Baciu Marius 03.04.2015

Ne mai mirăm de ce nu se iau în serios relațiile? Oricum, dacă doriți să aveți parte de lectură : https://baciumarius.wordpress.com/2015/04/03/justin-bieber-noutati/

shot
shot 05.06.2015

vrei sa faci bani ??intra aici -> http://cashpig.gy/?ref=350471

*
* 13.07.2015

Vrei sa faci bani ?? intra si inregistreazate aici http://www.mobzoid.com/Register/4648

ion
ion 20.07.2016

*

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha