Melotron: Pop, industrial si ritmuri halucinante

25 ian 2009

Aseara, am avut parte de-o binevenita portie de muzica buna din partea trupei Melotron. A fost ceva in aer, o energie pe care cei trei artisti au exploatat-o din plin.

Aseara, in Club Spice, am avut parte de-o binevenita portie de muzica buna din partea trupei germane Melotron.

Andy, Edgar si Key si-au facut aparitia pe scena putin dupa ora 23.00, pe ritmuri vibrante, intr-un decor halucinant cu fum si lumini intermitente.

Eram obisnuiti cu Spice ca o locatie de concerte folk unde pop-rock, unde toata lumea sta cuminte la masa sau fredoneaza discret.

Ei bine, a fost ceva in aer aseara, o energie pe care cei trei artisti germani au exploatat-o si multiplicat-o din plin.

Oamenii s-au adunat in fata scenei, miscandu-se ca prin vis in ritmul muzicii: imaginile surprinse de proiectoare pareau taiate direct dintr-un clip industrial pop.

Hiturilor lor ("Dein Meister", "Wenn wir wollten", "Erwartungen") au rasunat aseara live pentru bucurestenii amatori de muzica buna.

Artistii foloseau in timp real sintetizatoare, drum machines si cantau la chitara in moduri neconventionale. Vocea si versurile completau perfect un cocktail de ritmuri si acorduri alerte...

In public i-am regasit pe Vali Craciunescu si Gheorghe Gheorghiu, foarte atenti la tot ce se intampla pe scena.

Melotron canta din 1998 si au la activ 6 albume, cel mai recent fiind "Propaganda".

Trupa combina sonoritati industriale cu synthpop si future pop, obtinand un amestec muzical irezistibil, de calitate germana!

Vezi aici poze de la concertul Melotron!

Melotron

Foto: Cosmin Bararu
Text: Alexandra Ivan

Tag-uri:
melotron, concert melotron, club spice
Comenteaza Comentarii
Vasile
Vasile 26.01.2009

Dragilor daca asta e muzica buna atunci Beatles, Mozart sau Eric Clapton ar trebui sa fie ridicate la rang de religie suprema in lume. "Muzica buna" - LOL

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha