Scandal in showbiz: Anca Badiu vs. Inna

20 aug 2009

Anca Badiu sustine ca a platit pentru o piesa care i-a fost mai apoi oferita Innei. Afla ce au de spus autorii ei, baietii de la Play & Win!

"Mi-au furat piesa si i-au dat-o Innei!", ii acuza solista Anca Badiu pe producatorii de la Play & Win.

"M-am inteles cu ei sa-mi faca o piesa, "Amazing", iar Media Pro Music a platit 1.500 de euro in avans. Cand mi-au trimis piesa finala mi-au spus ca a iesit foarte bine si ca va fi hit", explica artista, spusele fiindu-i sustinute si de directorul Mediapro Music, Dana Adam.

La doar cateva zile dupa virarea avansului, insa, Inna a lansat pe piata piesa "Amazing", care a fost primita extrem de bine de fanii muzicii de club.

Play & Win au explicat astfel incalcarea contractului: "Am semnat contractul cu Media Pro Music, insa la un moment dat ne-am dat seama ca piesa in interpretarea Ancai nu putea fi un hit, astfel ca am ales-o pe Inna".

Ne intrebam daca acest pretext ar putea sta in picioare in fata unui tribunal... insa, cat timp in Romania legile drepturilor de autor si obligatiile contractuale ale artistilor si producatorilor nu sunt trasate clar, totul e posibil.

Mai ales ca precedentul exista: Adrian Sana si Edward Maya au vandut aceeasi piesa, "Se Thelo", de doua ori.

Asculta varianta Ancai Badiu la "Amazing" pe Cancan.ro!

Inna - Amazing de pe tare.ro

Foto: Site oficial Anca Badiu; Site oficial Inna

Tag-uri:
anca badiu, inna, play & win, amazing, scandal
Comenteaza Comentarii
Levi
Levi 20.08.2009

Pai nu trebuie sa-si promoveze ei "marfa" dar mai bine era cu Anca Badiu decat cu Inna. Nu stiu, Inna s-a cam facut de ras in ultimul timp, inclusiv cu interviul dat unui post de televiziune din Ungaria, poate Play si Vin ar trebui sa caute fete cu imagine mai buna, oricum Inna nu are nici vocea stralucita

ADI4AncaBadiu
ADI4AncaBadiu 20.08.2009

O fapta josnica din partea acestor "mari" compozitori. Anca nu merita asta si nici pe mai departe acestia nu mai merita aprecierea vreunui artist sau a publicului. Asa pot face si altor artisti. Anca ramane o artista de nota 10 iar Inna se va pierde repede printre asa zisele ei "hituri". Publicul stie sa cearna. Anca va ramane o artista in adevaratul sens al cuvantului.

raynman
raynman 22.08.2009

Fratie! Indiferent de scuza lor, indivizii de la play&win;au facut o HOTIE!!!!!!!!!!!!!!!! Kiar nu intelege nimeni? Piesa era sub contract! E ca si cum ai plati o excursie in strainatate si agentia de voiaj ar fugi cu banii tai pe motivul ca "tu nu ai fata"! Si mai au tupeu sa se considere artisti?

DeeDee
DeeDee 24.08.2009

Foarte urat si chiar ilegal ce au facut baietii. Si pretextul zici ca e compus de Caragiale. Oricum vocea Ancai este mult mai placuta si mai odihnitoare. Parerea mea.

romani prosti
romani prosti 01.03.2011

parca nu puteau sa le lanseze pe amandoua si faca bani cu amandoua.....aminti-ti-va cum a devenit hit "dragostea din tei"

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha