Andreea Antonescu: Dansuri erotice si pipaieli in club

2 sep 2009

Vremurile de glorie ale fostei membre Andre au apus. Acum, Andreea Antonescu e fortata de imprejurari sa "faca show" ieftin.

Vremurile de glorie ale fostei membre Andre au apus. Acum, Andreea Antonescu e fortata de imprejurari sa "faca show" ieftin.

Cantareata a aparut la inaugurarea unei cafenele bucurestene imbracata sumar, in bustiera si pantaloni scurti, pe principiul "Ridica mainile, arata-ti formele".

Miscarile vedetei n-au fost deloc cuminti, incitandu-i pe barbatii din public. Doi spectactori, ametiti probabil de sampanie, au urcat pe scena si au inceput sa danseze cu Andreea si sa o pipaie, chiar in fata iubitului ei. Traian Spak n-a parut deranjat, ci mai degraba amuzat de spectacol.

Un amanunt destul de funny este ca unul dintre cei doi barbati pusi pe distractie era chiar paznicul localului.

THEN & NOW: Andreea Antonescu a facut parte din cea mai cunoscuta trupa romaneasca, Andre. Impreuna cu Andreea Balan, a vandut milioane de discuri si a lansat hituri precum "Noapte de vis", "Libera la mare" si "Prima iubire". Dupa despartirea trupei, Andreea A. a lansat 4 albume, ultimul ("Metamorfoza") aparand in 2005.

De atunci, Andreea a lansat cate un single ("Mi-ai luat inima", "Ridica mainile" etc.), fara ca eforturile ei sa se concretizeze intr-un album. Andreea Antonescu nu a renuntat insa la pictorialele sexy: multa vreme, a fost printre cele mai dorite vedete din paginile Playboy, iar anul acesta a revenit in atentia publicului masculin cu o coperta incendiara FHM

Andreea Antonescu danseaza lasciv cu fanii

Andreea Antonescu face show ieftin

Foto: Click

Tag-uri:
andreea antonescu, poze andreea antonescu, dansuri sexy, concert andreea antonescu
Comenteaza Nu exista comentarii

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha