Cele mai sexy 50 de poze cu Rihanna!

23 oct 2009

La doar 21 de ani, Rihanna e un sex-symbol in toata puterea cuvantului. Descopera fotografiile senzuale care i-au consemnat ascensiunea spectaculoasa in topuri.

La doar 21 de ani, Rihanna e un sex-symbol in toata puterea cuvantului. In patru ani de cariera muzicala, a vandut peste 12 milioane de albume, a aparut pe inregistrari hip-hop de impact si a realizat pictoriale pentru cele mai cunoscute reviste.

Desi a promis ca nu va poza niciodata goala, Riri stie cu siguranta sa incite... costumatiile cu tenta sado-maso pe care le abordeaza de ceva vreme incoace si fetisul pentru latex au transformat-o intr-un etalon al extravagantei la Hollywood.

Sa nu uitam ca am putut-o admira pana la urma nud in niste fotografii personale "scapate" pe net, ceea ce i-a dat poate curaj sa apara doar in corset si sarma ghimpata pe coperta noului single, "Russian Roulette".

Te invitam sa revezi fotografiile senzuale ce au marcat spectaculoasa ascensiune in topuri a Rihannei.

Vezi cele mai sexy 50 de poze cu Rihanna!

Rihanna sexy

Rihanna pe coperta single-ului

Rihanna in Vogue Italia 2009

Foto: Ultimate Rihanna

Tag-uri:
rihanna, poze rihanna, cele mai sexy poze cu rihanna
Comenteaza Comentarii
karina
karina 28.11.2010

rihanna este idolul meu, o iubesc, ador vocea ei si melodia mea preferata compusa de ea , este: Rihanna - i love the wey you lie:x:x:x TE IUBESC RIHANNA!!!!:x:x:x:x si sper sa ii trimiteti mesajul acesa rihannei (personal) va rog!!!!!!!!!!! Si dak puteti sami trimiteti personal id-ul ei de messinger!!!! PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gabriela
gabriela 19.03.2011

naspa poze

andreea
andreea 11.07.2011

ceeeeee pozeeee......cn ti lea fct fta???????

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha