TOP 5: Cantarete romance in Playboy

5 nov 2009

La implinirea a 10 ani de Playboy pe piata autohtona, te invitam sa revezi cei mai frumosi iepurasi cu talente muzicale si trupuri armonioase...

La implinirea a 10 ani de cand Playboy a intrat pe piata autohtona, te invitam sa revezi cei mai frumosi iepurasi cu talente muzicale si trupuri armonioase...

De cand Loredana Groza a acceptat provocarea de-a fi prima vedeta ce se dezbraca in paginile publicatiei, starletele au apelat la Playboy fie pentru a debuta spectaculos, a-si relansa cariera sau a arata ca o femeie poate arata superb dupa nastere.

In general, trupele de fete ne-au aratat ca stiu sa le imite pe pustoaicele de la Tatu, in cele mai incitante pozitii lesbi, iar solistele au pus stapanire pe decor intocmai ca pe o scena.

5. Trident

Chiar daca fetele n-au avut niciodata prea multa "treaba" cu muzica, au lansat cateva melodii si clipuri cu blugii rupti, dand de inteles ca ar fi dispuse sa-i dea jos. Si au facut-o, rezultatul fiind mai spectaculos ca un concert!

Trupa Trident in Playboy

4. Candy

In mijlocul unui scandal mediatic, ce-a mai ramas din trupa Candy (roscata Monica) si o debutanta sexy (blondina Ela) a insemnat o portie de senzualitate dulce pentru cititorii Playboy. Cele doua bombonele ne fac pofta si-n ziua de azi...

Candy in Playboy

3. Loredana Groza

Afost prima vedeta care a acceptat invitatia Playboy de-a poza nud, negociind nu mai putin de opt luni contractul. La videochat-ul Apropo.ro, diva a marturisit ca "o femeie dupa 30 incepe sa devina constienta de calitatile, de senzualitatea ei si trebuie sa le faca cunoscute celor din jurul ei. O femeie poate sa fie mai sexy, sa renasca dupa ce naste".

Loredana Groza in Playboy

2. Andreea Antonescu

Inca de dinainte de-a implini 18 ani, fosta membra Andre a fost asaltata de oferte de-a aparea goala. A fost cea mai bine platita vedeta care a renuntat la haine in paginile revistei (in jur de 30.000 de Euro), iar pictorialul ei a starnit valuri de incantare din partea fanilor... Andre si nu numai.

Andreea Antonescu in Playboy

1. Anda Adam

Formele pline ale solistei care o "ardea" cu rapperi la inceputul carierei au facut deliciul iubitorilor de frumos in doua pictoriale. Anda ne place pentru ca e talentata, senzuala... iar la momentul cand a pozat pentru intaia oara in Playboy, arata intocmai ca o Beyonce autohtona. Si era gata sa arate tot!

Anda Adam goala in Playboy

Foto: Playboy; Libertatea

Tag-uri:
playboy, pictorial sexy, anda adam, andreea antonescu, trident, loredana groza
Comenteaza Comentarii
dorin
dorin 27.02.2010

Romencelor sunt tot mai nebun dupa voi..va IUBESC si va sarut peste tot

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha