Cele mai sexy 100 de poze cu Andreea Balan!

17 ian 2011

Redescoper-o pe Andreea Balan, pustoaica razvratita din trupa Andre!

Nimeni nu credea ca dupa destramarea trupei Andre, cele doua pustoaice fitoase se vor mai bucura de succesul avut impreuna. Dar iata ca Andreea Balan, fire ambitioasa, s-a luptat sa ramana si in ziua de astazi un artist indragit si de succes.

Andreea s-a nascut la Ploiesti si, sub indrumarea tatalui ei Sandel, si-a urmat inca de mica inclinatiile artistice. In 1994 a debutat pe micul ecran in cadrul emisiunii "Ba da, ba nu", iar in 1996 a lansat primul album solo, intitulat "Ametiti de fum".

Andreea Balan

Succesul trupei Andre a avut ecouri pana in 2001, cu numeroase albume si single-uri de top. In tot acest timp, presa a speculat pe baza certurilor din trupa si a unei eventuale despartiri.

2002 a marcat inceputul carierei solo pentru Andreea Balan. O imagine mai matura, uneori intunecata, piese cu versuri ceva mai profunde: acestea au fost atuurile pe care a mizat Andreea B. pentru a se impune pe cont propriu.

Andreea Balan

In 2007 a participat la "Dansez pentru tine", ajungand apoi la editia internationala a celebrului concurs, desfasurata in Mexic. A dansat alaturi de Petrisor Ruge si si-a lansat single-ul "Baby Get Up And Dance" in Mexic.

Andreea Balan are de mai multi ani o relatie cu solistul Keo, insa a recunoscut ca nu este inca pregatita sa aiba un copil.

Tag-uri:
andreea balan, poze andreea balan, informatii andreea balan
Comenteaza Comentarii
Lakatos Béla szilveszter
Lakatos Béla szilveszter 17.08.2015

Iest ora buna an * calda și ecxterica

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha