Alina Sorescu va invita la primul spectacol sustinut de elevii ei

29 mar 2011

Atelierul de Muzica si Prezenta Scenica pentru copii ”Alina Sorescu” va asteapta duminica, 3 aprilie, la un spectacol extraordinar oferit de elevii ei.

Atelierul de Muzica si Prezenta Scenica pentru copii "Alina Sorescu" va invita la spectacolul extraordinar prilejuit de incheierea primului modul din cele 9 ale intregului curs.

Cei 22 de absolventi vor canta pentru prima data in fata publicului in Sala Mica a Palatului National al Copiilor. Astfel, sunteti asteptati cu mic, cu mare, duminica 3 aprilie, incepand cu orele 11:00 la Palatul Copiilor. Intrarea este libera.

Alina Sorescu si copii de la "Atelierul de Muzica si Prezenta Scenica"

Alina Sorescu ii invita in continuare pe parinti sa isi inscrie copii cu varste intre 4 si 10 ani la cursuri, preselectia va fi organizata la finalul spectacolului de duminica.

Mai multe detalii puteti afla pe www.alinasorescu.ro, trimitand un mail pe adresa: alinasorescu.ro@gmail.com sau la numarul de telefon: 0723825099.

Tag-uri:
alina sorescu, poze alina sorescu, atelier de muzica, cursuri
Comenteaza Comentarii
mihaela
mihaela 30.03.2011

Ceea ce face Alina la Atelierul de Muzica si Prezenta Scenica este extraordinar. Da dovada de multa daruire si mult profesionalism. Am copilul inscris la acest atelier si sunt foarte multumita.

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha