Kristine vrea meditatii de araba

11 iul 2011

Pentru noul ei single, “Ana Bahebak”, Kristine a luat cateva lectii de limba araba. I-a placut atat de mut incat vrea sa mearga la un curs pentru incepatori.

Dupa "Se thelo", piesa care s-a bucurat de succes international, Kristine a lansat pe 6 iulie, in cadrul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" de pe Antena 1, un nou single, "Ana Bahebak", interpretat in limbile engleza si araba, o compozitie house-dance cu usoare influente orientale. Daca la engleza se pricepe de minune, pentru limba araba, Kristine a trebuit sa aiba mai multa rabdare si sa roage un designer de origine siriana sa o ajute cu pronuntia. De altfel, Darin Salman, tanara creatoare de moda din Siria i-a realizat lui Kristine si tinuta pentru promovarea noului single.

Kristine

Cantareata a luat cu asalt cluburile de pe litoral

"Sper ca noul meu single, "Ana Bahebak", sa se bucure de succes si sa fie bine primit de public. Pentru ca trebuie sa cant cateva pasaje in limba araba, am avut nevoie de ajutor, asa ca am apelat la designer-ul de origine siriana care mi-a realizat o rochie speciala pentru acest single. Am prins repede araba si imi place, asa ca sper sa-mi fac timp sa merg macar la un curs de incepatori ", spune cantareata care a luat cu asalt cluburile de pe litoral. Premiera oficiala a piesei va fi urmata de un concurs marca Radio21.ro si www.kristine.ro ce se va desfasura pe site-ul Radio21. Miza pusa in joc consta intr-o "seara la narghilea cu Kristine si dansatoarele ei", unde castigatorul poate afla direct de la sursa, intr-o atmosfera orientala, dar si degajata, care este povestea noii piese si ce show ne pregateste Kristine pentru vara 2011.

Autor: Dana Popa

Tag-uri:
kristine, araba, single, nou, ana bahebak
Comenteaza Nu exista comentarii

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha