Amy Winehouse, o comoara pierduta prea devreme (Poze)

28 iul 2011

Cantareata Amy Winehouse a murit la doar 27 de ani. A lasat pe pamant piesele ei nemuritoare si ne zambeste acum doar din fotografii.

Poate ca nu s-a aflat in topul celor mai frumoase femei din lume, insa talentul cu care a fost inzestrata Amy Winehouse a fost unul cu totul si cu totul desosebit.

Amy Winehouse

Nascuta pe 14 septembrie 1983, englezoaica Amy a devenit celebra datorita hit-ului "Rehab", prin intermediul caruia ne-a facut cunostinta cu "pasiunile" ei: alcoolul si drogurile. Nici macar muzica, cea care i-a adus numeroase premii, intr-un termen scurt, nu au facut-o sa renunte la aceste vicii care i-au adus intr-un final moartea.

Amy Winehouse

Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, la doar 27 de ani. A fost gasita moarta in casa ei din Londra, cauzele mortii fiind si la ora actuala nestiute.

Amy Winehouse va ramane in istorie nu numai pentru muzica sa dar si pentru faptul ca se alatura unei serii destul de lungi de artisti care au murit la varsta de 27 de ani. Printre acestia ii putem enumera pe: Janis Joplin, Jimi Hendrix, Ortis Redding sau John Belushi.

GALERIE FOTO

Amy Winehouse

Amy Winehouse

Tag-uri:
amy winehouse, poze amy winehouse, a murit, droguri, alcool
Comenteaza Nu exista comentarii

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha