Inna, respinsa la preselectia "Alege A.S.I.A.": "Eram ratusca neagra"

17 ian 2012

Inna a povestit ca a avut foarte mult de suferit si multe de pierdut pentru ca in adolescenta era "ratusca neagra".

Inna, una dintre cele mai de succes femei din Romania, dar si cea care a fost desemnata una dintre cele mai frumoase femei din lume, nu s-a bucurat intotdeauna de atentia celor din jur.

Intr-un interviu acordat musicandcultureblog.wordpress.com, celebra romanca a povestit ca a avut multe de pierdut pana sa se bucure de succesul pe care il are astazi.

"Am fost la multe preselectii: pentru "Alege A.S.I.A." etc. Ei, si eu, pentru ca nu eram atat de dezvoltata sau atat de frumoasa precum erau alte fete care concurau ca si mine, nu am castigat. La Constanta cred ca eram (...) eu eram ratusca neagra", si-a amintit Inna.

Inna

Intrebata daca talentul si pasiunea pentru muzica le-a mostenit din familie, Inna a raspuns: "Nu stiu daca o poti numi mostenire, cred ca daca nu voiam sa le mostenesc, nu mi le punea nimeni in bagaj. Mi-a placut foarte tare, pentru ca toata familia mea a fost orientata asupra muzicii. Şi bunicul, si bunica mea, si mama mea a fost cantareata. E adevarat, nu la acelasi nivel ca mine, dar au cantat si ei atunci cand au avut ocazia".

Tag-uri:
inna, poze inna, preselectie
Comenteaza Comentarii
gigi calabrezo
gigi calabrezo 17.01.2012

RATUSCA NEAGRA A AJUNS O PAUNITA IN TOATA SPLENDOAREA !

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha