Ana Braga, cea mai sexy fană a Campionatului Mondial de Fotbal

28 mai 2014

Ana Braga este originară dintr-un cartier din Rio de Janeiro şi a fost iepuraş de Playboy de cinci ori.

Ana Braga, sau fata din Ipanema, cum este cunoscută în Statele Unite, este originară din Rio de Janeiro, pe care l-a părăsit, însă, în urmă cu 12 ani.

Apetisanta blondă a cunoscut succesul pe tărâmul american, în postura de model, a fost iepuraş Playboy de cinci ori, iar paparazzii îi urmăresc fiecare pas.

Cele mai interesante cadre se trag atunci când Ana merge să se bronzeze pe plajele din Miami şi îmbracă costume de baie minuscule.

GALERIE FOTO

Ana Braga

Chiar dacă de succes se bucură departe de casă, Ana Braga nu şi-a uitat originile braziliene şi se declară o mare fană a fotbalului.

Fotomodelul va fi cu siguranţa una dintre muzele Campionatului Mondial de Fotbal! Ea a început deja să posteze pe reţelele de socializare fotografii sexy în culorile ţării sale natale.

Tag-uri:
ana braga, campionat mondial de fotbal, brazilia
Comenteaza Comentarii
www . Man age rL ea gu e. ro
www . Man age rL ea gu e. ro 01.07.2014

Cupa Ligii Campionilor a ajuns in Romania la echipa Steaua Bucuresti care a invins pe Dinamo Zaragoza in finala. Trofeul Cupei Champions League este un trofeu real pe care il poti castiga jucand impotriva celor mai buni manageri de fotbal din lume, gratuit. Romania este tare in Man age rL ea gu e. ro

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha