Cele mai frumoase poze cu Simona Halep

6 iun 2014

Simona Halep este mândria României! Cum arată jucătoarea de tenis atunci când nu se află pe teren?!

Născută pe 27 septembrie 1991 în Constanţa, Simona Halep este una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume, actualmente pe locul 3 mondial.

Halep a câştigat în carieră şapte turnee WTA la simplu (6 în 2013 şi 1 în 2014), cele mai importante fiind cele de categorie Premier de la New Haven şi Moscova, Doha dar şi Turneul Campioanelor de la Sofia. Anterior, ea a mai jucat trei finale WTA (2010, 2011, 2012), toate pierdute.

Iar joi, Simona Halep a făcut ca ziua de 5 iunie 2014 să fie ziua pe care nu o va uita toată viaţa ei. Sportiva română s-a calificat în finala de Grand Slam, cea de la Roland Garros, după ce a trecut în semifinale de germanca de origine sârbă Andrea Petkovic.

GALERIE FOTO

Simona Halep

Paşii Simonei Halep au fost ghidaţi de modeul Gică Hagi, cel mai cunoscut sportiv român.

Tenismena a declarat în repetate rânduri că l-a admirat pe Hagi încă de când era mică, pentru talentul, dăruirea şi seriozitatea sa.

Simona Halep şi Gică Hagi

Simona Halep şi Gică Hagi

Simona Halep este cunoscută pentru un stil agresiv de joc, ea loveşte reverul cu cele două mâini.

În februarie 2014, tânăra tenismenă a primit titlul de Cetăţean de onoare al oraşului Buşteni, iar în martie 2014 pe cel de Cetăţean de onoare al judeţului Constanţa. 

Simona Halep

Vezi şi: "Simona Halep s-a calificat în finala de la Roland Garros"!

Tag-uri:
simona halep, poze simona halep, tenismena, tenis
Comenteaza Comentarii
www . Man age rL ea gu e. ro
www . Man age rL ea gu e. ro 01.07.2014

Cupa Ligii Campionilor a ajuns in Romania la echipa Steaua Bucuresti care a invins pe Dinamo Zaragoza in finala. Trofeul Cupei Champions League este un trofeu real pe care il poti castiga jucand impotriva celor mai buni manageri de fotbal din lume, gratuit. Romania este tare in Man age rL ea gu e. ro

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha