Oana Lis divorţează: "Viorel mi-a cerut să facem sex în trei"

26 sep 2012

Un nou divorţ în showbiz-ul autohton? Oana s-a decis să îl părăsească pe Viorel Lis din cauza infidelităţii acestuia.

Viorel Lis a fost surprins zilele trecute în compania unei domnişoare, fapt ce a făcut-o pe Oana să se îndoiască de fidelitatea lui şi să ofere mai multe amănunte picante legate de viaţa lor intimă.

"Acum îmi dau seama de ce nu poartă inelul. Credeam că este singurul bărbat fidel. Credeam că n-o să-şi bată joc de mine niciodată! Nu este prima dată când mă înşală. A mai fost cu mai multe vedete la începutul relaţiei. N-o să mai găsescă o fată ca mine la bine şi la greu", a declarat supărată Oana Lis.

Oana şi Viorel Lis

"Sunt minciuni. Nu este adevărat! Mă doare inima când ştiu că este supărată [...] Eu am dormit în altă cameră. Nu vreau să mă fac de râs cu toată povestea asta. Am cunoscut-o pe această fată într-un cazino. Am mai întâlnit-o dar nu m-aţi prins. Am urcat la ea pentru a discuta despre afaceri. Eu şi domnişoara ne-am uitat pe nişte acte. Am dormit puţin acolo pentru că mi-a fost rău", s-a apărat Viorel Lis.

"Nu-l cred. Nu accept varianta sa. O să plec câteva zile la o prietenă. Îl las să se gândească. Cred că o să divorţez!", a adăugat Oana.

Oana şi Viorel Lis

Mai mult, soţia fostului primar al Capitalei a povestit cum, la începutul relaţiei, acesta a înşelat-o cu multe alte femei şi i-a propus să facă sex în trei.

"M-a făcut de râs faţă de toate lumea. Nu credeam că este în stare de aşa ceva. Eu sunt de la 19 ani cu el. Am avut o relaţie frumoasă. Am aflat de la fosta lui soţie că a avut sute de femei. Când eram la începutul relaţiei era şi cu alte femei, dar nu mă afecta pentru că nu stăteam împreună. Am fost cu el la bine şi la rău. E mare gagicar. Viorel mi-a cerut şi să facem sex în trei. El se uită chiar şi acum după alte fete pe stradă chiar dacă este cu mine", a povestit Oana Lis cu lacrimi în ochi.

Tag-uri:
oana lis, viorel lis, divorţ
Comenteaza Comentarii
bogdan
bogdan 26.09.2012

si-a facut de xap cat ?tataie" era plecat la pakanele si acuma gate vrea sa s separe "pasarik" e d vina

mitza
mitza 26.09.2012

Dragilor,nu inteleg cine si de ce ii mai baga in seama pe oamenii astia? pt mine sunt de tot rasul de caraghiosi si fara importanta. Totodata e scarbos mosul din cale afara si ea este .......ueaaaa ,imi face greata cum se culca cu ala ,,nu ca ea ar fi Ileana din poveste,,,,,,sunt URATI si nu au nici…

tybi
tybi 27.09.2012

ce dreaku joaca teatru asta a lui lis ca e pe material vagaboanta asteapta sa o mierleasca lis sa ramana ea smekera cata * a supt si oana va spun eu asta nu spune o inseala lis cine dreacu se uita la mumia aia :)))))))))))))))))) va zic eu cat i bani i-am halit lui oana lis ?? multii de tot plateste…

gogu
gogu 28.09.2012

de tot rasu astia nu mai aparusera pe sticla ,Lis tata in loc sa ia legatura cu popa ii arde de frichi frichi ..........

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha