De 1 Decembrie, români celebri urcă în Arca lui Măruţă

28 nov 2012

În platoul Happy Hour se vor întâlni artişti de top. Andra, Pepe, Loredana şi Nico vor interpreta refrene cunoscute din cântece populare româneşti, acompaniaţi de un taraf.

De 1 decembrie, Ziua Naţională a tuturor românilor, dar şi ziua în care ProTV împlineşte 17 ani de existenţă, “Happy Hour” îşi invită telespectatorii să îşi facă bagajele şi să urce la bord: de la ora 17.30, Arca lui Măruţă pleacă spre viitorul pe care îl visăm cu toţii. Români extraordinari, campioni în toate domeniile îşi unesc forţele pentru a pune bazele României visurilor noastre într-o ediţie specială “Happy Hour”.

GALERIE FOTO

Happy Hour

Sportivii Gabi Szabo, Roxana Cocoş şi Elisabeta Lipa, artiştii Andra, Marius Mihalache şi Laura Lavric, designerul Alexandru Ciucu şi românul adoptat recent de ţara noastră, Wilmark, urcă pe Arca lui Măruţă şi pornesc pe drumul spre Visul Românesc.

Tot pe 1 Decembrie, Măruţă face o a doua invitaţie, în Statul Românilor Talentaţi. Acasă la ambasadoarele tradiţiei româneşti, Fetele de la Căpâlna, “Happy Hour” dezvăluie cum începe o legendă şi ce fel de oameni o duc mai departe.

Andra şi Cătălin Măruţă

Celebru pentru farsele puse la cale vedetelor, Măruţă nu putea rata nici ediţia “Happy Hour” din 1 Decembrie, în care îl va prezenta pe cel mai nefericit român: Rică Răducanu s-a trezit la propriu cu Fanfara Militară la uşa casei. Înainte să răsară soarele, plini de avânt patriotic, instrumentiştii au făcut o repetiţie de-a răsunat tot cartierul Giuleşti.

Care a fost reacţia pur românească a fostului portar când a fost nevoit să îşi protejeze timpanele cu noaptea în cap, telespectatorii vor vedea într-o farsă marca “Happy Hour” de proporţii naţionale.

Tag-uri:
happy hour, cătălin măruţă
Comenteaza Comentarii
chimir sen
chimir sen 29.11.2012

Se mai uita cineva la penibilul asta ?

David
David 29.11.2012

Maruta e un dobitoc, cred ca e ruda cu Dan Diaconescu, insa nu e si la fel de inteligent, cum spuneam, e un dobitoc.

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha