Şerban Huidu revine în televiziune

20 feb 2014

După ce a renunţat la postul de la radio, Şerban Huidu va reveni la Prima TV într-un proiect de relansare al postului.

Surse din Prima TV au dezvăluit, pentru Ring, că motivul plecării lui Şerban Huidu de la Kiss FM a fost vânzarea postului de radio către Antenna Group din Grecia.

Potrivit aceloraşi surse, dat fiind faptul că Şerban Huidu este unul dintre oamenii de încredere ai lui Cristian Burci, patronul postului de televiziune, acesta i-a făcut fostului cârcotaş o ofertă de nerefuzat.

"Produc în continuare emisiunea «Cronica Cârcotaşilor» şi o nouă emisiune surpriză", a declarat Huidu, lăsând să se înţeleagă că munca lui se va desfăşura în spatele camerelor.

Şerban Huidu

"Îi asigur pe cei care mă vor cu capul în nisip, ca struţul, că nici nu mă călugăresc, nici nu mă retrag în munţi. Ştiu că asta ar vrea. Deci o să am păreri, o să merg unde vreau şi o să-mi continui viaţa, nu că sunt un nesimţit, aşa cum cred mulţi, ci pentru că nu vreau să le dau satisfacţie", a spus Şerban Huidu.

Tag-uri:
serban huidu, cronica carcotasilor
Comenteaza Comentarii
gigi
gigi 20.02.2014

tot nesimtit ramai. si asta e cel mai bland cuvant.

Ana
Ana 20.02.2014

Unele lucruri nu pot fi nici iertate, nici uitate ! Timpul nu poate sterge durerile pricinuite. Sper ca m-am facut inteleasa.

Dragos
Dragos 20.02.2014

Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere de munca, sa mergi mai departe!

David
David 20.02.2014

Mare nesimtit si lipsit de scrupule mai e Huidu asta, eu daca il intalnesc pe undeva nu o sa ma pot abtine sa nu-i dau o flegma in freza idiotului, desi nu imi sta in caracter. Mi-a fost mila de el cand i s-au intamplat toate nenorocirile, insa asta-i chiar porc si infam sa mai vrea sa apara la TV si…

Florin
Florin 21.02.2014

Un om INTELIGENT trebuie sa apara la TV, nu toate * si analfabetii! Daca are un proiect BUN, merita sa reapara la TV. Este DUREROS pt un om activ ca el sa stea in spatele ecranului. Politicienii UCID ZILNIC oameni si NIMENI nu se mai revolta atat de vehement! Succes Serban Huidu! Te asteptam cu UMOR…

Cristian
Cristian 25.02.2014

Dupa ce omori 3 oameni si nu platesti nici 5 bani pentru asta e nesimtire curata si absurditate sa crezi ca cineva mai da doi bani pe ceea ce spui sau faci. Huuuuu Huidu!! Televiziunile s-au obisnuit sa prezinte pe post tot felul de panarame si figuri controversate pentru a avea "audienta".…

oare
oare 25.02.2014

antenna grup aia din grecia este un deget de-al lui felix?

INGRID
INGRID 22.12.2014

Lasati , David si Ana nu mai vorbiti, ca bunul simt nu consta in a ramane in spatele camerelor. Vorbiti ca oricum nu sunteti perfecti. Nu stiu daca voi in locul lui a-ti trece peste toate astea. Eu cred ca a-ti pune capat vietii voastre. Bravo lui Huidu ca a putut sa treaca peste acestea.

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha