Nilă către Cruduţa: "Ori eu, ori Bianca"

6 iun 2014

Daniela Crudu se află în mare încurcătură, aceasta se gândeşte să se retragă din emisiunea-concurs “Splash! Vedete la apă”.

Daniela Crudu trebuie să aleagă între “Splash! Vedete la apă” şi compania Biancăi Drăguşanu, coprezentatoare în emisiune, şi iubitul ei Nilă.

Vestea că iubita sa, Daniela Crudu, se va număra printre concurenţii emisiunii “Splash! Vedete la apă” nu i-a picat prea bine fotbalistului Mihai Costea.

Gelos din fire, Nilă a luat foc la gândul că bruneta va petrece două săptămâni la Bacău, alături de instructori sexy sau de concurenţi unul şi unul.

Mihai Costea

Dar cel mai mare pericol în viziunea lui Nilă este Bianca Drăguşanu. Acestuia îi este teamă că cele două vor începe să petreacă, din nou, mult timp împreună. Nilă nu o vede cu ochi buni pe roşcată şi o consideră o influienţă proastă.

Costea a pus-o pe Daniela în situaţia de a alege între el şi emisiunea cu pricina. Cum fosta asistentă TV nu se poate retrage din concurs doar fiindcă i s-a pus pata iubitului ei, i-a promis totuşi acestuia că va găsi ea o soluţie să vină cât mai repede acasă.

Tag-uri:
daniela crudu, bianca dragusanu, nilă, gelozie
Comenteaza Nu exista comentarii

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha