Cabral este grav bolnav!

2 iul 2014

"O să mori prea devreme, nesimţitule, şi-o să rămân ca proasta să te jelesc", i-a urlat Andreea Ibacka lui Cabral.

Cabral a mers de curând să îşi facă analize de sânge, iar medicul l-a anunţat că are şanse să evolueze într-o boală care i-ar putea lua viaţa.

"O să mori prea devreme, nesimţitule, şi-o să rămân ca proasta să te jelesc. Asta mi-a spus a mea după ce ne-am certat la cuţite pe tema analizelor, O să mori prea devreme, nesimţitule, şi-o să rămân ca proasta să te jelesc!

Într-un fel (un fel greşit, evident) prostul se mândreşte atunci când aude din astea… se simte important în viaţa lui. În alt fel… aşa de prost să fiu, să mor din nesimţire?

Asta se întâmpla atunci când, după o îndelungată perioadă de nesimţire, am catadicsit să-mi fac analizele de sânge. Doctorul a ridicat ochii din foaie, s-a uitat la mine cu ochi miraţi şi mi-a zis pe un ton nutru: Ai trei şanse din patru să evolueze în ceva groaznic de dureros şi care ţi-ar putea lua şi viaţa. Ce naiba mănânci?! Sport mai facem şi noi? Şi de ce-ai aşteptat atât ca să-ţi faci nenorocitele astea de analize?!

Păi ce să aştept? Ce aşteptăm cu toţii… să am mai mult timp disponibil, să am mai puţine lucruri de făcut, să-mi fie mai la îndemână, să am chef… şi aşa trec săptămânile şi lunile, se face anul şi la analize nu catadicsim să mergem. Şi murim prea devreme, din nesimţire", a scris Cabral pe blog.

Tag-uri:
cabral, sanatate, bolnav, andreea ibacka
Comenteaza Nu exista comentarii

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha