Găinuşă şi Dezbrăcatu' pleacă de la Cronica Cârcotaşilor

3 iul 2014

Şerban Huidu a anunţat pe Facebook că foştii lui colegi părăsesc show-ul Cronica Cârcotaşilor.

După 14 ani la cârma emisiunii "Cronica Cârcotaşilor", Mihai Găinuşă se desparte de show-ul care l-a consacrat. El a anunţat ieri pe pagina sa de Facebook că nu va mai realiza emisiunea, dar că va continua colaborarea cu Prima TV.

“Dragi prieteni, părăsesc Cronica Cârcotaşilor după aproape 14 ani de realizare şi prezentare neîntreruptă. Practic cea mai mare parte a vieţii mele din televiziune am dedicat-o acestei emisiuni.

Le mulţumesc tuturor telespectatorilor care s-au uitat, miercuri de miercuri, la această importantă producţie TV. Le mulţumesc celor care au avut încredere în mine şi m-au chemat să fac performanţă aici. Mulţumesc echipei minunate, o adevărată familie, care a pus umărul la realizarea acestei emisiuni de divertisment. Am trecut prin multe împreună. Şi vă asigur că am rămas în relaţii excelente cu oamenii de aici.

Am decis ca, împreună cu colegul meu Codruţ Kegheş, cu Octavian Păscuţ-Mistretzu şi cu alţi oameni din echipă să acceptăm o nouă provocare, tot la Prima TV. Sper să facem împreună lucruri bune şi să nu vă dezamăgim”, a încheiat Mihai Găinuşă.

Dezbrăcatu' şi Găinuşă

Şerban Huidu, producătorul "Cronicii Cârcotaşilor", a postat şi el pe contul de Facebook o declaraţie prin care le mulţumeşte colegilor săi pentru toţi ani petrecuţi împreună.

"Am trăit ieri şi azi unele dintre cele mai amare zile ale vieţii mele! Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu' au ales în faţa tuturor colegilor să părăsească echipa Cronicii în care citez: "nu se mai regăseau"! Probabil vor urma şi alţii sau nu... Rămân anii de muncă, ideea şi o emisiune care încearcă să meargă mai departe! Dacă va reuşi voi decideţi! Le mulţumesc în numele tuturor colegilor (nu puţini şi nu atât de vizuali) pentru ce au făcut şi pentru anii frumoşi petrecuţi împreună şi le urez succes!", a scris Şerban Huidu.

Tag-uri:
mihai gainusa, dezbacatu, huidu, cronica carcotasilor
Comenteaza Comentarii
www . Man age rL ea gu e. ro
www . Man age rL ea gu e. ro 04.07.2014

Cupa Ligii Campionilor a ajuns in Romania la echipa Steaua Bucuresti care a invins pe Dinamo Zaragoza in finala. Trofeul Cupei Champions League este un trofeu real pe care il poti castiga jucand impotriva celor mai buni manageri de fotbal din lume, gratuit. Romania este tare in Man age rL ea gu e. ro

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha