Claudia Dobra, asistenta lui Madalin Ionescu, a pozat in Playboy (POZE si video)

2 sep 2009

Claudia Dobra a aparut la numai 19 ani intr-un pictorial incendiar in revista Playboy si va debuta intr-un reality-show in care este angajata unui salon de masaj.

Se pare ca cei de la Antena 1 au gasit cheia succesului pentru noua reteta pentru sezonul ce va incepe in septembrie. Astfel, dupa ce Capatos a angajat-o pe iubita lui Bote, a venit randul lui Madalin Ionescu sa faca din emisiunea “Acces direct” un produs care sa tina lumea cu privirile atintite in fata micilor ecrane: asistenta sa, Claudia Dobra, Miss Fata de la Pagina 5 pe luna iulie, a aparut intr-un pictorial de toata frumusetea in revista Playboy.

Tanara asistenta in varsta de 19 ani va atrage atentia multor barbatii dupa aceasta aparitie sexy, avand un corp de invidiat: 1.70m, 47 de kilograme si 92-60-92.

Claudia Dora

Cei de la Playboy au dorit ca pictorialul sa fie realizat pe Aerodromul din Tuzla, Claudia pozand in rolul unei tinere iubite care sufera din pricina logodnicului care, aviator fiind, pleaca in razboi. Dupa elementele vestimentare, frizura si modelul avionului ne putem da seama ca cei de la Playboy au vrut sa plaseze actiunea undeva la inceputul celui de-al doilea razboi mondial, insa, chiar si asa, pictorialul cat si modelul nu pot fi considerate de moda veche.

Pe langa aceasta aparitie, o mai puteti vedea pe Claudia Dobra si intr-un alt proiect marca “Acces direct”, intitulat “Colegiul frumoaselor” in care frumoasa blonda este angajata salonului de masaj Relax Day, alaturi de alte tinere unde invata sa cucereasca barbatii.

 

Colegiul frumoaselor - o noua emisiune tv de pe tare.ro

 

Totul va fi exact ca la scoala, existand si profesori, exameni eliminatorii, materii teoretice si practice. Acest proiect va debuta vineri, 11 septembrie.

Intra sa vezi pozele din Playboy cu Claudia Dobra!

Tag-uri:
claudia dobra, poze claudia dobra, madalin ionescu, acces direct, colegiul frumoaselor
Comenteaza Comentarii
dklfjfdlknjl
dklfjfdlknjl 08.10.2009

claudia este o mare mincionoasa.nu este din deva,ci dintrun sat.se da cu studii si nu are nici liceul terminat

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha