Nicoleta Luciu are interzis in biserica!

8 oct 2009

Patriarhul Daniel i-a interzis Nicoletei sa filmeze imbracata in calugarita intr-una din manastirile din Moldova, pe motiv ca a aparut goala de prea multe ori.

Se pare ca pictorialele incitante pe care le-a realizat pentru Playboy nu i-au adus numai faima, ci si dezavantaje Nicoletei Luciu!

Cererea producatorilor de-a filma cateva scene cu Nicoleta intr-o manastire din Moldova a fost respinsa categoric de Patriarhie, pe motiv ca frumoasa bruneta si-a aratat de prea multe ori nurii pentru a mai face acum pe calugarita.

Patriarhul Daniel ar fi refuzat cererea abia cand a remarcat ca in distributie figura Nicoleta Luciu.

Nicoleta Luciu in rol de calugarita

In serialul de epoca "Aniela", Nicoleta joaca rolul unei calugarite smerite, ce se va transforma in timp intr-o doamna irezistibila din inalta societate.

Nicoleta Luciu topless

Prea sexy pentru biserica! Nicoletei i-a fost interzis sa filmeze in lacasele sfinte dupa ce s-a dezbracat in revistele pentru barbati

Sursa & foto: Libertatea

Tag-uri:
nicoleta luciu, poze nicoleta luciu, nicoleta luciu calugarita, aniela
Comenteaza Comentarii
Titi
Titi 08.10.2009

Bravo BOR,ca Biserica noastra nu e bordel!

mda
mda 08.10.2009

prea inapoiati suntem...auzi in romania biserica face legea...se construiesc biserici 1 la 50 m de alta...RUSINE>..POPII AU DEVENIT CEI MAI MARI HOTI DUPA PARLAMENTARI...

666
666 08.10.2009

Ce scenariu original, frate. Scenaristul (sau scenarista, ca o fi creata de se crede mare scriiotare) este platit pentru asta? Pfuuuu...

poftadeviata
poftadeviata 08.10.2009

auzi mda , in primu' rand in biserici si manastiri n-ar trebui sa se filmeze deloc scene de actorie,indiferent de cine este vorba.sunt locuri de cult nu scena de teatru wink si e dreptul bisericii daca da autorizatie sau nu,k doar nu e proprietatea ta privata sa comanzi tu. inapoiat esti tu,dak ar fi toti ca tine n-ar mai exista cultura.

azazel
azazel 08.10.2009

bai Titi , io cred ca tu esti bulangiu(*!) incurcat cu vreun popa din ala burtos si libidinos si acu' o dai cu bor'u ! asa ca ...valea...curlangiu nenorocit !

eq
eq 08.10.2009

azazel, esti pagan? Clar ! FELICITARI DANIEL ! FARA ASEMENEA SCENE CU PANARAME IN MANASTIRI !!!

emma
emma 13.12.2009

inseamna ca si popa se uita in asemenea reviste daca a vazut-osmile)smile)smile)=)) s-a dat singur d gol=)) mai bn tacea naibii si facea p prostu`smile)smile)smile)

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha