Andreea Mantea a dansat cu sanii goi

16 nov 2009

Andreea Mantea a oferit un show incendiar vineri la "Dansez pentru tine", in cadrul caruia sanii fostei prezentatoare TV au iesit din bluzita.

Pe Andreea Mantea o cunoastem in urma aparitiei in Playboy, dar si din emisiunea lui Razvan si Dani unde a fost asistenta pana sa ii ia Crudu locul si pana nu de curand si-a incercat norocul ca prezentatoare TV.

Andreea este una dintre acele fete tinere care profita la maxim de calitatile fizice cu care a inzestrat-o Dumnezeu si stie unde vrea sa ajunga in viata.

Si pentru ca arata bine si este frumoasa, tanara domnisoara a fost aleasa de organizatorii show-ului "Dansez pentru tine" ca sa ajute la implinirea unui vis.

Aceasta se descurca destul de bine in ciuda faptului ca a ajuns la duel de unde a reusit sa se salveze.

Andreea Mantea la Dansez pentru tine

Sanii Andreei Mantea pe punctul de a iesi din bluzita

Vinerea trecuta vedeta Playboy a oferit in timpul unui numar artistic cateva minute de placere spre deliciul barbatilor care nu au apucat sa o vada goala in revista dedicata lor.

In timpul dansului tiganesc sanii Andreei au fost prea agitati astfel ca au iesit din bluzita acesteia.

Dupa acest incident nu putea sa nu fie apreciata si sa primeasca note mari pentru prestatie.

Andreea Mantea il ajuta pe Daniel Gabriel Lazar sa ii indeplineasca visul mamei lui de a le oferi un viitor celor doi copii pe care i-a luat de un centru de plasament.

Andreea Mantea cu sanii pe afara la Dansez pentru tine

Sanii Andreei Mantea au iesit din bluza in timpul dansului tiganesc

Le urma succes celor doi si ii sfatuim sa "asculte" astrele inainte de fiecare editie "Dansez pentru tine".

Sursa: AgentiaDePresaMondena
Foto: ProTv

Tag-uri:
andreea mantea, dansez pentru tine, andreea mantea goala, poze andreea mantea
Comenteaza Comentarii
Virgil - Sighisoara
Virgil - Sighisoara 18.11.2009

Andreea Mantea este o fata foarte frumoasa. Nu este in preferintele mele (aici nu intra in calcul contributia Mamei-Natura) dar daca s-a intimplat un accident, asta este. Totusi ca a fost un accident care ne-a placut la toti si nu trebuie sa fie un motiv de birfa sau alte chestii bune doar ptr. presa, sa-si umple paginile.

mary
mary 28.11.2009

esti foarte frumoasa-si...........ai avut ce arata-----ptr mine ai fost cea mai buna la ....dansez pentru tine-succes pe mai departe

DAVID GEORGE
DAVID GEORGE 24.12.2009

esti frumoasa ai foarte multe calitati esti o adevarata fata care stie sa de-a totul din suflet mai rar asa fete te sarut ai grija de tine

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha