Huidu: "Cronica Carcotasilor face legea!"

25 ian 2010

In urma unui proiect pilot facut de niste tineri de la un institut independent de cercetare media-marketing s-a demonstrat ca Huidu si Gainusa sunt cele mai populare vedete.

Un studiu realizat recent a demonstrat ca show-ul "Cronica Carcotasilor" face legea pe toate targeturile aflate in fata micilor ecrane.

Este vorba despre un studiu realizat de cativa studenti de la un institut independent de cercetare media-marketing in perioada 2-17 decembrie 2009 pe site-ul exactcc.ro.

Analiza a acoperit tot mediul urban si a fost facuta telefonic si unde fost testate doar 12 personalitati tv, la recomandarea lui Petrisor Obae, ce s-a ghidat dupa veniturile din publicitate atrase de protagonisti.

Despre ceilalti colegi de breasla care s-au clasat pe locuri fruntase, Huidu are numai cuvinte de lauda si mandrie.

"As vrea sa remarc ca la capitolul pozitiv si viitor stralucit se situeaza Andreea Esca, veterna stirilor si mai tinerii Razvan si Dani sau Maruta. Si pe echipa de la matinalul antenist si pe Catalin i-am propus conducerii Prima TV acum 3-4 ani. Atunci mi s-a spus ca Maruta e "babyface si nu o sa faca niciodata nimic", iar Razvan si Dani sunt niste "pusti corditi" care n-au nici o sansa. Ma bucur ca viitorul mi-a dat mie dreptate nu lor", scrie carcotasul pe blogul sau.

Insa acesta are si o nemultumire privind relatia lui cu fosta prezentatoare tv, Teo, pe care a ajutat-o sa vina la postul de televiziune unde el lucreaza, marturisind ca cel mai rau l-au durut cuvintele acesteia cand a plecat de la Prima TV: "Mi-a tras-o Huidu de nu m-am vazut". Draga Teo mi-as dori si eu un prieten care sa "mi-o traga" dimineata la pranz si seara, si dupa 10 luni sa incasez 4 milioane de euro. Asa ca daca Teo isi cauta vinovati sa se uite printre "prietenii" care i-au fost aproape si i-au papat tot, si care au parasit-o unul cate unul in vremurile naspa. Adevaratii prieteni te ajuta la greu, si tot ei sunt cei care-si iau injuraturile la final!"

Serban Huidu si Mihai Gainusa

Sursa: BlogHuidu
Foto: ComunicateMedia

Tag-uri:
cronica carcotasilor, serban huidu, mihai gainusa, carcotasii, razvan si dani
Comenteaza Nu exista comentarii

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha