Teo Trandafir a castigat 4 milioane de euro la Prima TV

26 ian 2010

Serban Huidu a postat pe blogul sau suma cu care a plecat Teo Trandafir de la Prima TV dupa numai 10 luni.

Se pare ca Serban Huidu si-a facut bilantul pe anul 2009 si nu i-a convenit ce a vazut. Probabil, carcotasul Huidu a ramas cu sechele din perioada in care Teo Trandafir a facut o scurta vizita la Prima TV, perioada in care ar fi castigat 4 milioane de euro.

Vedeta numarul 1 de la Prima (putem considera ca imparte acest loc cu partenerul sau de platou, Gainusa) a declarat pe blogul sau ca el, impreuna cu alte vedete aflate in topul preferintelor telespectatorilor in momentul de fata, nu castiga impreuna intr-un an cat a castigat Teo in 10 luni:

"Nu am fost niciodata implicat in conducerea Primatv si probabil nici nu o sa fiu prea curand, dar ceea ce-a urmat a fost cea mai mare greseala din istoria televiziunii in Romania. Teo si-a negociat un contract aberant : 20.000 euro plus tva/ editie. Adica 100.000 de euro/ saptamana adica 400.000 euro pe luna si a stat pe ecran la Primatv in jur de 10 luni. Asta in conditiile in care emisia era o coproductie.

Si ce-a facut Teo? A venit cu acelasi show, cu aceeasi echipa de productie, cu aceiasi manelisti, fara vlaga si cu o Teo fara forta pe care o emana acum 10 ani."

Nu stim exact motivul pentru care Serban Huidu a pornit acum acest atac impotriva lui Teo Trandafir. Poate din pricina zvonurilor privit carora Teo si Badea ar incepe un nou proiect? Sau poate Huidu vrea sa-si renegocieze salariul si nu are suficiente motive de nemultumire pe care sa le invoce, fabricand astfel cateva in plus?

Serban huidu

Serban Huidu nu poate trece peste faptul ca Teo a castigat la Prima in 10 luni 4 milioane de euro

Sursa: SerbanHuidu

Tag-uri:
serban huidu, teo trandafir, cronica carcotasilor, prima tv
Comenteaza Nu exista comentarii

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha