Roxana Ciuhulescu: "Nu as mai poza goala!"

23 mar 2010

Roxana Ciuhulescu, realizatoarea emisiunii Pro Motor, sustine ca nu ar mai poza nici in Playboy, nici in alta revista pentru barbati.

Roxana Ciuhulescu, realizatoarea emisiunii Pro Motor, sustine ca nu ar mai poza nici in Playboy, nici in alta revista pentru barbati.

Frumoasa si... inalta Roxana are o familie minunata, un sot iubitor si o fetita pe nume Ana si se simte implinita in cariera. Desi recunoaste ca aparitia in Playboy a ajutat-o, Roxana nu mai vrea sa apara goala prin presa.

Iata ce declara fosta vedeta Playboy: "Nu mi-a fost niciodata rusine ca am pozat intr-o revista pentru adulti, a fost o parghie buna de lansare, dar nu as mai repeta experienta."

Noua ne para sincer rau, Roxana!

Sursa: Cancan

Foto: Mediafax / superpagina.go.ro / kissnews

Tag-uri:
roxana ciuhulescu, playboy, poze sexy
Comenteaza Comentarii
virgil
virgil 12.04.2010

Nu stiu de ce a pozat? Pentru lansare? In afara de faptul ca e in piatea goala nu arata nimic Nu are finete Daca are picioare lungi nu inseamna ca are si ce arata Mai bine ca nu mai ocupa pagini degeaba

Kromophobia
Kromophobia 20.10.2010

Hai ca e buna da-o dreaculii;))

Ivanescu Mihai
Ivanescu Mihai 23.12.2010

Trist,in miez de noapte te pindeam in palida lumina Complice imi era si luna cu priviri de asasina Si ascultam fosnind chilotii tai fantastic Plesnind pe buca ta lovita de elastic Amindoi pindeam la tne cu priviri demente Avind in gind nerusinate sentimente Priveam la tine-dezbracata,goala Superbul fund al tau de fosta domnisoara !.

Dani
Dani 11.01.2013

Roxana Ciuhulescu este foarte sexy si vreau sa fac * cu ea

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha