Daniela Crudu a plans in direct: teatru sau realitate?

14 ian 2011

Daniela Crudu a comentant in lacrimi scandalul iscat de manelistul Leo de la Strehaia.

Daniela Crudu a acceptat sa vorbeasca pentru prima oara despre cele intamplate intre ea si manelisul Leo de la Strehaia, in direct in emisiunea "Acces Direct".

Imediat cum s-a asezat pe scaun frumoasa bruneta a izbucnit in lacrimi si a marturisit ca o mare parte din declaratiile facute de Leo care ar fi putut sa ii dauneze grav carierei, este minciuna.

"Nu pot sa cred ca zice aceste minciuni. Este o minciuna. Banii i-am luat eu. Cum poate sa zica ca i-am dat lui Razvan sau producatoarei banii?! Nici nu ma mai pot uita in ochii lor. Banii au fost un cadou. Am primit 50 de milioane de la el. I-am dat intr-adevar numarul de cont, dar era totul o joaca, o prosteala. Eu sunt o persoana mai zvapaiata".

Daniela Crudu

"Il cunosc din decembrie pe Leo. El m-a cautat pe mine si a fost totul o joaca prin sms-uri, nu am vorbit la telefon niciodata. Nici nu mi-a spus cine este. Mi-a spus ca este un anume Mihai, nu mi-a zis cine e cu adevarat. A zis ca vrea sa imi dea un cadou de Mos Nicolae, asa ca am ras si am zis uite asta e contul meu! Dar nu mi-a dat alti bani, aia 10.000 de euro nu exista", a adaugat asistenta TV.

Daniela Crudu

Daniela Crudu a recunoscut ca s-a sarutat cu Leo de la Strehaia, insa nu a mers mai departe. In momentul in care simpatica bruneta l-a refuzat, Printul tiganilor i-a ceruta banii inapoi.

"A fost la mine acasa, dar eu nu eram acolo, tatal meu i-a raspuns. Si eu am fost la el acasa, dar nu s-a consumat nimic fizic. Eu nu am vrut sa merg mai departe iar el mi-a cerut banii inapoi. Am vrut sa-i dau banii inapoi si el a zis ca nu ii mai vrea pentru ca vrea publicitate pe spatele meu".

Tag-uri:
daniela crudu, poze daniela crudu, acces direct, leo de la strehaia
Comenteaza Comentarii
:))
:)) 14.01.2011

alta * penibila si un * *! muriti * pe voi!

Anna
Anna 14.01.2011

Faceti toate imbecilele si tarfele "vedete"!

Adrian
Adrian 14.01.2011

De urâtă, Nu-i frumoasă, Da-i deşteaptă, A * proasă!

youshin
youshin 14.01.2011

prostitutia din media si manechine vai de mama lor de parasute diferente ditre centura si ele -ca nu le salta potera

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha