Ei sunt noii concurenti la “Dansez pentru tine”!

28 mar 2011

De la jumatatea lunii aprilie, la Pro Tv, va incepe cel de-al unsprezecelea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine”. Vedetele au fost alese pe spranceana...

In tabara vedetelor feminine, frumusetea exotica face legea. Prezentatoarea Stirilor Pro Tv din Sport Corina Caragea va alterna pentru urmatoarele luni noutatile din domeniul sportului cu repetitiile de dans pentru a incerca sa implineasca visul partenerului ei.

Corina Caragea

Corina Caragea va incerca sa implineasca visul partenerului ei

Cantareata Corina Bud a acceptat si ea provocarea de a lupta in pasi de dans pentru un scop nobil si va incerca sa-si foloseasca toata energia artistica pentru a schimba in bine destinul unei familii nevoiase. Lavinia Parva (ex - Spicy) promite sa se dedice cauzei partenerului ei de la "Dansez pentru tine" si sa incerce sa ajunga cat mai departe in competitia visurilor. Vedeta tv Roxana Ionescu si-a propus sa-si foloseasca toate atuurile de la Mama Natura pentru a-si duce partenerul de vis pe primul loc in concursul care schimba in bine destine. Cat despre vedetele masculine, talentul si charisma fac legea.

Florin Piersic Jr

Piersic Jr va dansa si el in noul sezon al emisiunii

Actorul, regizorul si scenaristul Florin Piersic Jr. a acceptat sa intre in competitia "Dansez pentru tine" si sa incerce sa implineasca in pasi de dans visul partenerei sale. Augustin Viziru, actorul care apare in serialul "Iubire si onoare" de la Acasa Tv, va concura si el in noul sezon al competitiei visurilor si se va lupta printre altii si cu baiatul lui State din serialul Mostenirea de la Pro Tv, Costin Sforaru.

Costin Sforaru

Actorul din "Mostenirea" isi va face timp si pentru dans

Surprinzator sau nu, Gabriel Coveseanu a raspuns afirmativ provocarii care-l va purta in pasi de rock'n'roll, tango, stomp sau dans contemporan in ploaie pe drumul catre implinirea unui vis. Din 29 martie, vedetele noului sezon "Dansez pentru tine" isi vor cunoaste profesorii si partenerii de dans, iar pe 15 aprilie, Stefan Banica si Iulia Vantur vor demonstra din nou, sub ochii telespectatorilor Pro Tv, ca visele se pot transforma in realitate.

Tag-uri:
dansez pentru tine, concurenti, lavinia, corina, roxana ionescu
Comenteaza Nu exista comentarii

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha