Madalin Ionescu si Cristina Siscanu s-au casatorit! (Poze)

28 apr 2011

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu s-au casatorit departe de ochii lumii, in Republica Moldova. Iata poze de la cununia lor civila!

Dupa ce s-a aflat de casatoria ei secreta cu Madalin Ionescu, Cristina Siscanu a postat mai multe poze de la cununie pe o binecunoscuta retea de socializare si si-a schimbat statutul social de la "single" (singura) la "married" (maritata). Prezentatorul de la Kanal D si Cristina Siscanu sunt soti si sotie de aproape o saptamana.

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu au devenit sot si sotie

Cei doi si-au actualizat deja statusul pe Facebook, iar reporterita se recomanda acum si cu numele de casatorie, Cristina Siscanu Ionescu. Pozele de la cununia lor civila vorbesc de la sine si nu mai au nevoie de cuvinte. Proaspetii insuratei au fost vizibil emotionati si si-au aruncat mereu priviri tandre, radiind de fericire.

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu

Madalin si Cristina au fost discreti

La cununia civila din Republica Moldova, Cristina si Madalin au fost insotiti de nasii lor, Louise si Cristian Sabbagh, cei mai buni prieteni ai cuplului Siscanu-Ionescu.

Tag-uri:
madalin ionescu, cristina siscanu, poze, cununie civila, republica moldova
Comenteaza Comentarii
Cristina
Cristina 28.04.2011

frumoasa mireasa :)

vasile
vasile 28.04.2011

casa d piatra

anonim
anonim 02.05.2011

am vazut emisiunea "drept la tinta " si mi-a displacut tot fastul de desculpare a celor doi. nu gasea fatuca asta un barbat de varsta ei decat unul cu 14 ani mai mare? de fapt am vazut ca si inainte a avut un iubit tot mai in varsta.

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha