Daniela Crudu face plaja topless pe "Vaporul iubirii"

10 mai 2011

Daniela Crudu a facut plaja topless, chiar din prima zi de filmare pe "Vaporul iubirii", punand pe jar inimile concurentilor.

Se pare ca Daniela Crudu face tot posibilul sa fie remarcata, chiar si atunci cand nu apare la televizor. Aseara, in cadrul emisiunii "Un show pacatos", Dan Capatos a povestit ca noua lui sexy-asistenta, care s-a imbarcat la sfarsitul saptamanii trecute pe "Vaporul iubirii", un proiect realizat de Antena 1, a inceput deja sa puna pe jar inimile barbatilor aflati in croaziera. Se pare ca Daniela a renuntat la costumul de baie, facand plaja topless din prima zi a filmarilor.

"Nici nu a plecat bine si a facut si un numar de striptease acolo. A facut topless. O sa vedeti imagini cu ea zilele urmatoare", a spus Capatos.

Nici comentariile celorlalti colegi de platou nu s-au lasat prea mult asteptate. Bianca Dragusanu, care s-a imprietenit foarte bine cu bruneta, a povestit ca aceasta are rau de mare: "Am vorbit cu Daniela si mi-a spus ca are rau de mare".

Pentru ca mingea i-a fost ridicata la fileu, Stoian a glumit pe seama Crudutei: "Nu are rau de mare, are rau de mica".

Astfel, chiar daca Adelina Pestritu va sta cuminte si nu-si va arata formele, fiind constransa de clauzele contractuale impuse de cei de la Kanal D, Daniela Crudu va fi cu siguranta centrul atentiei pe "Vaporul iubirii" cu aparitiile sale topless.

Tag-uri:
daniela crudu, un show pacatos, vaporul iubirii, dan capatos, adelina pestritu, topless
Comenteaza Comentarii
euliric
euliric 18.07.2011

Am vazut ca sunt pe net episoadele video complete si in ordine la http://romanianvideos.*.com/

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha