Dezbracatu’ il inlocuieste pe Huidu la “Cronica Carcotasilor”?

28 oct 2011

Dupa ce Serban Huidu si-a anuntat retragerea din viata publica, s-a gasit repede un inlocuitor pentru realizatorul tv, care sa apara la pupitrul “Cronicii Carcotasilor”.

"Cronica Carcotasilor" merge mai departe si fara Serban Huidu. Cel putin asa au decis sefii postului Prima TV, dupa editia speciala a emisiunii. S-a gasit deja un inlocuitor pentru Huidu. Nu este vorba de bebelusa Oana Ionita care i-a tinut locul lui Huidu dupa accidentul pe care acesta l-a avut pe o partie de schi din Austria, ci noul co-prezentator al "Cronicii" care va face echipa cu Mihai Gainusa este nimeni altul decat Dezbracatu'.

Cronica Carcotasilor

Dezbracatu' va face echipa cu Mihai Gainusa

Pe numele sau din buletin, Codrut Keghes, acesta o sa apara in locul lui Serban Huidu incepand chiar cu urmatoarea editie a emisiunii, dupa cum scrie Jurnalul. Acum cateva zile, Serban Huidu a anuntat pe blogul sau personal ca se retrage de la emisiune din respect pentru cele trei victime care au murit in urma accidentului de pe 16 octombrie.

Huidu si Gainusa\

Huidu s-a retras din viata publica si a scris pe blogul sau un mesaj pentru fani

"Ma doare sufletul…Am creat in ultimii ani un fenomen numit "Cronica Carcotasilor" de care sunt mandru si care trebuie sa continuie fara mine in rolul de prezentator! Vreau sa imi asigur insa colegii ca ii voi ajuta cu tot ce am invatat in acesti 17 ani! Nu voi mai aparea in prim plan la Cronica si asta din respect pentru victimele cumplitului accident. Nu am sustinut niciodata ca sunt fara pata, dar reactia unor colegi de presa m-a lasat fara grai. Va rog sa intelegeti ca Serban Huidu nu se agata de statutul de persoana publica si ca niciodata nu a facut acest lucru", a scris Huidu pe blogul sau.

Surse Foto: Publimedia - Adrian Stoicoviciu

Tag-uri:
preluare, serban huidu, cronica carcotasilor, inlocuitor, dezbracatu
Comenteaza Nu exista comentarii

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha