Daniela Crudu prezintă "Comedia de la 5"

7 aug 2012

Începând din 7 august, Daniela Crudu şi actorul Vlad Corbeanu aduc umorul şi voia bună la Antena 1, în cadrul emisiunii "Comedia de la 5".

De luni până joi, de la ora 17.00, cei de acasă vor fi aşteptaţi nu numai să se bucure de umor şi multă voie bună, ci şi să întâlnească un cuplu cu totul şi cu totul aparte de prezentatori. Este vorba despre simpatica Daniela Crudu şi Vlad Corbeanu, haiosul actor de la "În puii mei".

Mai mult, telespectatorii vor avea ocazia de a o descoperi pe Cruduţa în noi şi noi ipostaze, ea interpretând în fiecare ediţie un personaj diferit, punându-l mereu în încurcătură pe Vlad.

Cruduţa şi Vlad

Printre rolurile pe care frumoasa Daniela le va avea la “Comedia de la 5” se numără şi cel de asistentă medicală, mireasă, Zâna cea Bună, Scufiţa Roşie, iar lista este plină de surprize.

Astfel, luni, de la ora 17.00, cele mai îndrăgite filme româneşti de comedie vin la Antena 1 pentru a duce bună dispoziţia la cote maxime pentru începutul de săptămână. Marţi vor putea fi urmărite momente de umor senzaţionale şi sketch-uri cu vedetele lor preferate, iar miercuri distracţia va continua cu Mihai Bendeac şi cele mai comice secvenţe din cadrul emisiunii “În puii mei”.

Joi va fi ziua farselor, “Comedia de la 5” readucând în atenţia telespectatorilor cele mai reuşite farse ale lui Dan Negru la “Plasa de stele”, vedete prinse în situaţii incredibile şi reacţii pe măsură.

Daniela Crudu

Ce alte surprize mai pregătesc Daniela Crudu şi Vlad Corbeanu la “Comedia de la 5”, rămâne de văzut începând de marţi, 7 august, de la ora 17.00, numai la Antena 1!

Tag-uri:
daniela crudu, comedia de la 5, vlad corbeanu
Comenteaza Nu exista comentarii

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha