Jennifer Aniston poze si informatii de ultima ora

31 mai 2010

Nume: Jennifer Aniston

Anul nasterii: 11 februarie 1969

Locul nasterii: Sherman Oaks, Los Angeles, California

Ocupatie: Actrita

Aniston s-a nascut pe data de 11 februarie 1969 in Sherman Oaks, Los Angeles, California si a fost crescuta in orasul New York. Jennifer este fiica actorului John Aniston si a actritei Nancy Dow. Aniston are doi frati vitregi, John Melick si Alex Aniston. Tatal actritei este de origine greaca si americana, nascut pe insula Creta din Grecia, in timp ce mama sa a fost nascuta in New York City, avand origini engleze, scotiene si italiene. Jennifer Aniston a locuit in Grecia timp de un an, atunci cand era mica, impreuna cu familia, iar mai tarziu s-au mutat la New York.

In 1980 ea a avut o pictura expusa la Muzeul Metropolitan de Arta.

A studiat la Fiorello la Scoala de Muzica Guardia, Art & Performing Arts, orasul New York. Inainte sa isi inceapa cariera in actorie, a fost telemarketer si chelnerita.

Dorinta lui Aniston de a deveni actrita a crescut atunci cand lucra in productii de teatru precum "For Dear Life" si "Dancing on Checker's Grave". In tot acest timp, s-a intretinut singura, lucrand cu jumatate de norma. In anul 1989, s-a mutat in Los Angeles, California.

Mare specialista in seriale de comedie si comedii romantice, Jennifer Aniston si-a descoperit gustul pentru actorie la doar 11 ani, cand parintii ei au dat-o la o scoala specializata. Roluri mici in fel de fel de filme, printre care si mult-hulitul horror Leprechaun, aproape au facut-o pe Aniston sa renunte la actorie, dar episodul pilot al serilului Friends, difuzat in 1994, i-a schimbat cursul carierei.

Jennifer Aniston2

Longevivul serial, al carui ultim episod a ajuns pe micul ecran in 2004, a transformat-o pe Aniston in una dintre cele mai apreciate actrite din Statele Unite, aducandu-i o multime de titluri de "cea mai simpatica" si "cea mai frumoasa" femeie de la Hollywood.

Relatia sa cu actorul Brad Pitt a fost foarte mediatizata. Jennifer s-a casatorit cu Brad pe 29 iulie, 2000, in Malibu. Ani de zile casatoria lor a fost considerata un succes foarte rar la Hollywood, dar zvonuri cum ca relatia lor nu ar mai fi mers, au inceput sa circule atunci cand Brad Pitt a aparut la premiera filmului "Ocean's Twelve" fara sotia sa. Aniston a intentat divort la data de 25 martie 2005.

Despartirea de celebrul actor a aruncat-o pe Aniston intr-un con de umbra, pe care incearca sa-l depaseasca in comedii romantice precum "Bruce Almighty", "Along Came Polly" sau mult mai recentul "Management".

In 2002 ea a primit premiul Steaua Stelelor - The Scorpio Multimedia Cable TV Awards. Dupa trei ani a fost aleasa "Femeia anului" de revista GQ.

In prezent are o relatie minunata alaturi de Gerard Butler, cu care a fost colega de platou in filmul "The Bounty Hunter". Surse apropiate cuplului au declarat presei ca nu ar fi exclus ca in scurt timp cei doi sa-si uneasca destinele, ba mai mult decat atat, si sa-si intemeieze o familie, intrucat amandoi si doresc copii.

De-a lungul anilor, Jennifer Aniston a castigat multe premii, printre care Premiul Emmy pentru "cea mai buna actrita intr-un serial de comedie", "Globul de Aur" pentru "cea mai buna actrita intr-un serial de comedie" sau "People's choice" pentru "Star-ul TV preferat".

Jennifer Aniston3

Filmografie:

1993 - "Leprechaun"

1996 - "She's the One", "Dream for an Insomniac"

1997 - "'Til There Was You", "Picture Perfect"

1998 - "The Thin Pink Line", "Waiting for Woody", "The Object of My Affection"

1999 - "Office Space", "The Iron Giant"

2001 - "Rock Star"

2002 - "The Good Girl"

2003 - "Bruce Almighty", "Abby Singer"

2004 - "Along Came Polly"

2005 - "Derailed", "Rumor Has It..."

2006 - "Friends with Money", "The Break-Up"

2008 - "Marley & Me"

2009 - "He's Just Not That into You", "Management", "Love Happens", "Journey to Sundance"

2010 - "The Bounty Hunter", "The Switch"

Poze Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston1

Vezi cele mai recente stiri despre Jennifer Aniston!

Cu ochii pe Jennifer Aniston

Noi suntem cu ochii pe ea, asa ca daca vrei sa afli noutatile despre Jennifer Aniston imediat ce apar, nu uita sa te abonezi la RSS!

 

 

 

 

 

Galerie foto cu Jennifer Aniston

vezi toate pozele

Articole cu Jennifer Aniston

vezi toate stirile

Comenteaza Comentarii
andra24
andra24 11.02.2011

love she :x:x :*:*:*:*

constantin
constantin 31.12.2012

Better. are Costel (Romania) and sati I say you're my favorite actress, so look f.bn tinio. And expect these comedy films in 2013: xx, x, x .. kissed team.

HORIA
HORIA 25.01.2013

Actrita mea cea mai preferata

Comenteaza

Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Cod captcha invalid!

captcha